A drpataki.hu-n található minden tartalom, illetve azok elrendezése szerzői jogvédelem alatt állnak. Azoknak – a személyes használatot meghaladó mértékű – bármilyen formában történő felhasználása kizárólag Dr. Pataki Gergely plasztikai sebész írásos engedélyével lehetséges, közvetlenül hivatkozó forrásmegjelölés mellett.

Dr. Pataki Gergely plasztikai sebész válaszol

Téma: Mell plasztika
Kérdés:
Tisztelt dr úr!
Külföldön elek. Soha többet nem valasztanek kulfoldi orvost. Kb. 4 honapja volt mellnagyobitó mutetem egyben csomó kivételével, az a mellem, ahol csomó volt begyuladt, 7doboz antibiotikum után is fájt,
szivárgott a savó a mellembol kemény volt duzzadt. 2 honapja azt a mellem ujra műtöttek, az orvos kitisztította es ugy látszik megoldotta a problémát,ám de most meg ez a mellem sokkal lazább sőt nagyon puha hullámos is, alul a hegvonalanal, azt mondta az orvos, hogy be húzódik a heg, ahol a drain cső volt es, hogy ezért van ez. 6 honap múlva ezt is megoldja! Valóban ez lenne a probléma? Mert mar nagyon félek egy újabb mutettol!
Válaszát előre is Koszonom; Babett
Engedélyezem, hogy kérdésem és a válasz  az oldalon megjelenjen: Hozzájárulok

Kedves Babett!

Köszönjük, hogy leírta a történetét, sajnáljuk azt, ami Önnel történt!

A leírtak alapján a műtéte során a mellimplantátum körüli szövetek befetőződhettek (egyidőben kivett fibroadenoma, vagy bármilyen egyéb elváltozás esetén sajnos erre nagyobb esélye van), erre utal a hosszan tartó gyulladás és a váladékozás. Implantátum jelenlétében sajnos ezek a gyulaldások elhúzódnak, és ha meg is gyógyulnak, általában jelentős korai tokzsugorodás,... Tovább a többi válaszhoz

mellnagyobbítás, mellimplantátum, magyarország szépe, mellkisebbítés, mellplasztika, hasplasztika, zsírleszívás, hialuronsavas ránctöltés, arcfiatalítás, hyaluronsav, mellnagyobbítás saját zsírszövettel, plasztikai sebészet, hooters 2014 szépségverseny, legjobb