fbpx
vissza a bejegyzésekhez

A szépségkirálynő maximalista. Magával is.

Hírek 2014. május 06.

A Kiskegyed Magazin riportja – 2014.04.29

A szépségkirálynő maximalista. Magával is. És Konkoly Ági mindent megtesz a harmonikus életért, ami új szerelmével teljesedett ki Már csak az álomsúlyért kell még kicsit harcolnia.

Szinte hihetetlen, de ilyen is van: egy szépségkirálynő, aki nincs kibékülve az alakjával… A most 26 éves Konkoly Ági öt éve döntött úgy, hogy megnagyobbíttatja a melleit. Ám tavaly újra meg kellett műteni. Az operáció sikerült, azonban az összhatással Ági még mindig nem volt maradéktalanul elégedett. Pár hónapja ugyanis 5 kiló súlyfelesleggel küzdött. De most kemény edzésekbe kezdett, és ha külsőre még nem is, de lelkileg már remekül érzi magát, mert rátalált a szerelem is. – Maximalista vagyok magammal szemben is. Öt éve megnagyobbíttattam a melleimet, mert kicsinek találtam őket. De sajnos elmozdult a bal implantátum, ezért korrekciós műtétre volt szükség. Az új beavatkozást egy másik orvosra, egy igazán jó szakemberre, dr. Pataki Gergelyre bíztam. És most a legjobb minőségű implantátumot választottam. Minden nőtársamnak csak azt tanácsolom: hogy a testünkbe ültetett anyagok minőségén nem szabad spórolni… Mivel a beavatkozás után sokáig nem sportolhattam és az étkezésre sem figyeltem annyira, felszaladtak rám a kilók.

Konkoly Ági

De most már heti 4-5-ször ellátogatok az edzőterembe, és úgy gondolom, jó úton haladok az álomsúly felé. Természetesen a sport önmagában nem elég, az étkezésemen is változtatnom kellett. Elkezdtem egy diétát, ahol naponta négyszer ehetek, olyan speciális élelmiszert, amiben rengeteg a fehérje, ezáltal a zsír olvad le rólam, az izom pedig fejlődik. Turmixok, levesek, tészták formájában fogyasztható, amik nem mellékesen nagyon finomak. Már lement rólam két kiló. Ahogy egyre jobban érzem magam a bőrömben, jobb kedvem is lett, más lett a kisugárzásom, és hosszú idő után nyitott is lettem komoly kapcsolatra. Józsi Györggyel, a Fradi csapatkapitányával másfél évvel ezelőtt találkoztunk először egy rendezvényen, majd amikor tavaly véget ért a kapcsolatom, randizgatni kezdtünk. Igyekszünk minden szabadidőnket, esténket együtt tölteni. Ő is nagyon elfoglalt, de úgy intézzük a dolgainkat, hogy minél több időt lehessünk együtt. Amit nehéz volt megszoknom, hogy a meccsek hétvégenként vannak, de persze előfordult már, hogy én is kimentem egy-egy mérkőzésre szurkolni a csapatnak.

Ha jó minőségú, biztonságos is.

– Áginál implantátumcserét hajtottunk végre, teljes tokeltávolítással – magyarázza Pataki doktor. – Méret-, forma-, felület- és helyzetváltás történt az új, német implantátumnak köszönhetően. Ezen-kívül a mell elvékonyodott részeibe térfogatpótlásra és regenerációs célból sajátzsír-visszaültetés történt. Ági esetében az első műtét után tapasztalt duzzanat, fájdalom, kontúrváltozás és nyomásérzékenység igen ritkán fordul elő, de ilyen esetben fel kell keresni egy plasztikai sebészt. A mellimplantátumokkal több mint 50 éves tapasztalata van az orvostudománynak, az orvosi szilikon bizonyítottan biztonságos, szövetbarát anyag, daganatot nem okoz. Ám a hangsúly a minőségen van. Aki teheti, azt válassza.

A Kiskegyed Magazin riportja – 2014.04.29

Kiskegyed: Akinek mellimplantátuma van, milyen gyakran kell kontrollra járnia, otthoni mellvizsgálat szükséges-e?

dr. P.G.: Évente javasoljuk kontrollálni a mellimplantátummal rendelkező pácienseket. Otthoni mellvizsgálat minden nőnél szükséges, nem csak az implantátumot viselőknél. Ez a megelőzés első lépcsője. Fontos, hogy a mellimplantátumokkal több, mint 50 éves tapasztalat van, az orvosi szilikon bizonyítottan biztonságos, szövetbarát anyag, daganatot nem okoz. A hangsúly a minőségen van.

Milyen elsődleges tünetekre kell különösen odafigyelni?

Duzzanat, fájdalom, kontúrváltozás, nyomásérzékenység. Ezek igen ritkán fordulnak elő és ilyen esetben a műtétet végző plasztikai sebész felkeresése javasolt.

Mely implantátumokat javasolt azonnal cserélni, mely implantátumot nem szabad beültetni?

Széles körben elérhetőek jó minőségű mellimplantátumok. A francia PIP implantátumok szoros kontrollját ill. mielőbbi cseréjét javasolják szakmai szervezetek minőségi problémák miatt. A közelmúltban felfüggesztették még a szintén francia Cereplas vállalat által gyártott Cereform mellimplantátumok forgalomba hozatalát és európai uniós megfelelőségi tanúsítványait is.

Milyen módszerrel végezte a doktor úr Ági esetében a helyreállító műtétet?

Implantátumcserét hajtottunk végre, teljes tokeltávolítással. Méretváltás, formaváltás, felület és helyzetváltás történt az új német implantátum esetében. Ezen kívül a mell elvékonyodott részeibe térfogatpótlásra és regenerációs célból sajátzsír visszaültetés történt. A legtöbb páciensnél ma a részben izom alá történő beültetés helyes.

 

A cikk PDF-ben

 


Feliratkozás új bejegyzésekre

Thanks for subscribing!

 Do NOT follow this link or you will be banned from the site!
error: Szerzői jogvédelem alatt álló tartalom.