Gallery

Képek a rendelőről_en

Rendelőnk Bel-Buda kiemelt részén a Gellérthegyen, korszerű diagnosztikai és terápiás eszközökkel komplex plasztikai sebészeti és esztétikai szakellátást biztosít. Kellemes környezetben, magasan kvalifikált, sokéves nemzetközi tapasztalattal rendelkező orvosokkal, kiválóan képzett szakdolgozókkal és garantált diszkrécióval várjuk pácienseinket.

Képek a kórházról_en

A műtéteket a Semmelweis Egyetem Kútvölgyi Klinikai Tömbjének magánklinikai részlegén végezzük. Itt a legmodernebb eszközökkel felszerelt műtők és magasan képzett szakemberek várják Önt. Legfőbb célunk az, hogy pácienseink számára a lehető legjobb ellátást biztosítsuk megfizethető áron.

Képek műtét előtt és után_en

A plasztikai sebészet olyan változtatásokra ad lehetőséget, melyek célja a test és a lélek, valamint a környezet harmóniájának megteremtése és megtartása. Pataki doktor a Német Plasztikai Sebészeti Társaság teljes jogú tagjaként nem tehet fel oldalára műtét előtt-utáni képeket, mert azt a Társaság etikai szabályzata ellenzi. 2014-től jelszóval védetten, regisztrációhoz kötötten azonban algalériát indítunk a műtéti képeknek. Addig - igény szerint - Pataki doktor rendelésén tekinthetnek meg képeket.

Képek a műtétekről_en

Gyakorlatunkkal személyre szabott, speciális ellátást biztosítunk pácienseink számára a fiatalító műtétek és esztétikai kezelések terén. A modern plasztikai sebészeti eljárások a megfelelő technológiai és szakmai háttérrel biztonságosak, és kiváló eredmények elérését teszik lehetővé.

Szépségversenyek_en

Vezető orvosunkat, Pataki doktort, számos hazai és nemzetközi szépségverseny fővédnökének és zsűrielnökének kérték fel. 2011-ben három rangos szépségverseny, a Miss Hungary, a Miss International és a Miss Bikini International döntőjének zsűrielnöke volt. Ezeken felül zsűrizett a Magyarok Világszépe, a Miss Winter és a Miss Alpok-Adria szépségversenyen is.

Fotóim_en

Dr. Pataki Gergely plasztikai sebész kedvelt időtöltései közé tartozik a fotózás, amely hűen tükrözi művészi énjét. Ahogy az emberi test, a természet is lenyűgözi, így ha van lehetősége, fotón is megörökíti a legszebb pillanatokat.