fbpx
vissza a bejegyzésekhez

Frabato – “Boszorkány Nagymester”

Híres pácienseink

Interjú magyarország leghíresebb mágusával, Frabatoval, és plasztikai sebészével, dr. Pataki Gergellyel. (Az OrvosNet portál engedélyével, 2010. június 25.)

Magyarország egyik legismertebb mágusa. Bűntények feltárásában segít, amelyeknél nem volt jelen szemtanú. Megjósolta a gazdasági világválságot, időjárási jelenségeket és sok minden mást. Elhidegülő szerelmeket, hűtlen férjeket fordít vissza.

Sokan nem is tudják, hogy a nem anyagi valósággal kapcsolatos tudás milyen komoly teret nyert a médiában. Nincs jó magazin, folyóirat, napi horoszkóp nélkül; itthon teljes műsoridőt, némely országokban külön csatornákat szentelnek a jóslásnak, vagy az asztrológiának. A telefonos kártyajósok napi 24 órás ügyeletet tartanak, az internet tömve van hasonló jellegű szolgáltatásokkal. (Exkluzív interjú Frabatóval és plasztikai sebészével dr. Pataki Gergellyel)

A Dél-Afrikai focivébén az oberhauseni állatkert polipja szinte pontosan megjósolt minden eredményt, ennek következtében az írott és iratlan sajtó kedvence lett. Tény, hogy az emberek egyre jobban érdeklődnek az anyagi valóságon túlmutató jelenségek iránt. A magyar sámánisztikus hitvilág nyomai a mai napig fellelhetőek folklór kincsünkben. A Dalai Láma szerint a Föld szívcsakrája nálunk található, Dobogókőn. Talán kissé hétköznapias viccelődéssel azt mondhatjuk, hogy ha valaki Magyarországon bármi felsőbbrendű erőben hisz, az jó helyzetben van, mert gyors segítséget kaphat.. hiszen adott a megfelelő erőtér.

Frabato nevét sokan ismerik Magyarországon. Mondják, hogy Ő Magyarország legismertebb mágusa. Különös dolgokra képes: segít például a rendőrségnek olyan bűntények feltárásában, amelyeknél nem volt jelen szemtanú. Megjósolta a gazdasági világválságot, az idei kegyetlen időjárási jelenségeket és sok minden mást. Elhidegülő szerelmeket, hűtlen férjeket fordít vissza. Párkapcsolatokban, házasságban, családi viszályokban segít vagy ellenségek által okozott problémáktól szabadít meg. Frabato Boszorkány Nagymester, Ősi Mágus.

Lehet őt csodálni, hitetlenül megmosolyogni, de nem lehet nem venni róla tudomást.

Frabatót néhány hete megműtötték, de már jól van. Portálunk utánajárt, hogy mi történt a híres mágussal és azt is megtudta, hogyan választ egy mágus plasztikai sebészt:

Egy rendelőben vagyunk Frabatóval és plasztikai sebészével; dr. Pataki Gergellyel éppen befejeződött a varratszedés utáni kontrollvizsgálat.

OrvosNet: Nemrégiben arról értesülhettünk, hogy műtéten estél át és egy plasztikai sebész operált. Beszélnél erről bővebben? Miért kellett műtétet végrehajtani Rajtad?

Frabato: Tavalyi agyvérzésemet követően orvosi utasításra kevesebbet sportolhattam, abba kellett hagynom a rendszeres edzést, amit korábban végeztem. Meggyengült a hasfalam, megereszkedett és köldöksérv keletkezett rajta. Hasam kontúrjának javítására és a sérvem minél szebb műtéti megoldására kerestem a megfelelő szakorvost.

OrvosNet: Milyen orvosi utasításokkal bocsátottak el a műtétet követően? Visszatértél-e normális kerékvágásba, jósolsz-e már?

Frabato: Már a műtétet követő napokban dolgoztam, olyan sokan szorulnak segítségre….Nem hagyhattam magukra az embereket.

OrvosNet: Elégedett vagy-e a hegek állapotával? Van-e még fájdalmad? Gyorsan gyógyulsz?

Frabato: Nagyon szépek a hegek, alig látszanak. Varratszedés után vagyunk egy héttel. Semmilyen fájdalmam nem volt a műtétet követő napokban. Olyannyira nem, hogy elfelejtettem hordani a műtét után szükséges haskötőt is. Műtét után hamarosan motoroztam is, bár orvosom ezt nem tartotta jó ötletnek. A gyors gyógyulás Pataki doktorral való szinergista energiakapcsolatnak is köszönhető, műtét közben, és utána is ebből táplálkoztam, amíg vissza nem tértem a saját energiaszintemre.

OrvosNet: Nem szokványos módon kerültél kapcsolatba Pataki doktorral. Mi alapján választottad ki plasztikai sebészedet? Te egy bizonyos sebészt kerestél. Mesélnél a hozzá vezető útról?

Frabato: Számmisztikával határoztam meg leendő plasztikai sebészem nevét és földrajzi koordinátáit. A számok nem hazudnak, kihozták a „vizet”, aztán a „patakot”, innen már egyenesen vezetett az út a „Pataki” névhez, így kerestem és találtam rá Pataki doktorra. Leinformáltam, több helyről és csak jót hallottam róla és szaktudásáról.

OrvosNet: Úgy gondolja, hogy Pataki Gergely valóban az a plasztikai sebész, akit Ön megjósolt magának ? Beváltotta-e sebésze a hozzáfűzött reményeket? Érzett e valamilyen összeillést Önök között? Érezte-e a megjósolt összhangot?

Frabato: Igen, teljesen biztos vagyok abban, hogy Ő az, akit kerestem; és Örülök, hogy egy kiváló plasztikai sebészt és egy jó embert ismerhettem meg személyében. Nagyon részletes felvilágosítást kaptam. Hatalmas empátiával kezelt, pedig nem is tudta, hogy pontosan ki vagyok. Messzemenően tájékoztatott, a legapróbb részletekig elmagyarázott mindent és a döntést rám bízta. Kiváló emberismerettel rendelkezik. Nagyon hamar egy magasabb energiaszintre kerültünk mindketten, így semmi, de semmi nem zavarhatta meg a szükséges műtétet, a gyógyítást és a gyógyulást,

 

OrvosNet: Térjünk vissza a műtétre… most éppen az aktuális kontrollvizsgálat miatt találkoztak. Milyen érzés volt Magyarország leghíresebb mágusát operálni? Különleges élmény volt-e olyan embert gyógyítani, aki többet tud a jövőről, mint mások?

dr. Pataki Gergely plasztikai sebész: Nem tudtam, hogy Őt operálom. Olyan páciensnek tekintettem, mint mindenki mást. Kedves volt. Arra emlékszem, hogy a részletes szóbeli felvilágosításkor végig a szememet fürkészte. A műtét után a nővérek kérdezték, hogy tudom-e, hogy kit operáltam? Akkor tudtam meg tőlük, hogy András maga Frabato. Meglepődtem és érdekesnek találtam.

OrvosNet: Megváltozott-e a hozzáállása, amikor megtudta, hogy Ő az?

dr. Pataki Gergely : Természetesen nem változott meg, ugyanúgy kezeltem tovább, mint minden más pácienst. Azt vallom, és követem, hogy, minden páciensnek az elérhető maximumot kell biztosítani az ellátás során. Lámcsak, még egy mágusnak is szüksége lehet plasztikai sebészre…gondoltam magamban.

OrvosNet: Milyen volt Frabato, mint páciens?

dr. Pataki Gergely : Rendkívül higgadtan viselkedett, mindvégig nyugodt volt. Javarészt azért betartotta azt, amit kértem. A “motorozás”, nos az egy külön történet…. Később visszagondolva történt azért szokatlan dolog: a műtőlámpa elhalványult, amikor a közelébe mentem, visszaerősödött, amikor eltávolodtam, és ez többször megismétlődött. Akkor ráfogtuk, hogy kontakthiba…….

OrvosNet: Mit szól mindehhez Frabato?

Frabato: Nem történt semmi különös dolog ! A „csí” mint ősenergia központja a köldök- és hastájék, Pataki dr. itt műtött engem, feltehetően kiközvetítődött ez az energia, majd műtét közben visszakerült hozzám.

OrvosNet: Milyenek Frabato hegei? Mikor kezdhet Frabato újra sportolni, edzeni? Korlátozni fogja-e valamiben a műtét?

dr. Pataki Gergely : Szépen gyógyult. A sportot hamarosan megkezdheti, és nem fogja korlátozni semmiben.

B.L.: Az Ön által is tanult nyugati orvoslás egzakt ismeretekre épül. Hogyan viszonyul a nyugati orvoslásban iskolázódott orvosdoktor Frabatohoz, a mágushoz; illetve ahhoz, ahogyan Ő kiválasztotta Önt?

dr. Pataki Gergely : A mágia, a számmisztika, illetve a jóslások terén járatlan vagyok. Ezek nagyon érdekes dolgok. Mindig rácsodálkozom az említett jelenségekre, és az azzal nagy mélységekben foglakozó emberekre. A hit a gyógyulásnál is sokat számít, erre ma már tudományos bizonyítékok is léteznek. Aki hisz valamiben, Istenben, vagy a sorsban, vagy akár a misztikában és saját gyógyulásában, immunrendszerét erősíti és hamarabb meggyógyul.

Találkozott-e eddigi praxisa során Frabatohoz hasonló képességekkel rendelkező pácienssel?

dr. Pataki Gergely : Magyarországon még nem, de amikor Brazíliában töltöttem szakképzésem egy időszakát, plasztikai sebészeti osztályokon gyakran találkozhattam olyan betegekkel, akik, ha nem is rendelkeztek látnoki képességekkel, de erősen spirituális gondolkodásúak voltak, ami Dél-Amerikában egyáltalán nem ritka jelenség.

B.L.: Magyarországon sok minden gátolja az új módszerek elterjedését Kevesen végeznek sérvműtétet kis sebzésből. Miért érdemes plasztikai sebészhez fordulni ezzel a problémával?

dr. Pataki Gergely : A sérv egy általános sebészeti kórkép, megoldása a sérvplasztika. A köldöksérv és egyéb sérvek műtéteit általában sebész kollégák végzik országszerte kiváló eredményekkel. Plasztikai sebészhez akkor fordulnak a páciensek, ha kisebb, vélhetően szebb heget szeretnének; illetve ha például esztétikai hasplasztikát, bőrfelesleg eltávolítást vagy zsírszívást is kell végezni egyben. Ezek elvégzése alapvetően plasztikai sebészeti szakvizsgához kötött, a lehető legjobb eredményt ez a szakág tudja biztosítani. Frabatón minimális heggel, modern plasztikai sebészeti módszerekkel végeztük el a sérvplasztikát.

B.L.: Nagyon nehéz lehet jó plasztikai sebészt találni Magyarországon, ráadásul sokan úgy vélekednek, hogy a szakma el van maradva külföldhöz képest. Egyetért ezzel?

dr. Pataki Gergely : Egyáltalán nem. A kérdés első felét illetően: az esztétikai jellegű műtéteket és beavatkozásokat (például mellnagyobbítást, arcplasztikákat vagy hasplasztikát) kiváló plasztikai sebész kollégák végzik országszerte, jól felszerelt magánműtőkben, vagy az országban található plasztikai sebészeti osztályokon.

A kérdés második felét illetően: a magyar plasztikai sebészet világhíres, és komoly hatást gyakorolt a szakmára nemzetközi szinten is. Több magyar kollégáról elnevezett műtéti típust is tartanak számon. Amikor Brazíliában jártam a szakma egyik legnagyobbjának tartott Pitanguy Professzornál, a dolgozószobájában levette Zoltán János Professzor plasztikai sebészeti tankönyvét, elmondta, hogy sokat tanult belőle.

B.L.: Frabato, mit tenne abban az esetben, ha ismét plasztikai sebészre lenne szüksége? Újra jóslással próbálná megtalálni a Magának megfelelő orvost, vagy egyenesen Pataki doktorhoz fordulna?

Frabato: Természetesen Pataki doktort keresném fel minden olyan problémával, ami az ő szakterületéhez tartozik. Tökéletesen megbízom szakmai felkészültségében, aminek számomra egyértelmű bizonyítéka a rajtam végzett műtét nagyon jó eredménye. Az operáció előtt részletes felvilágosításban részesültem, hogy pontosan mi is fog történni velem a műtőasztalon és ezt fontosnak tartom, mert az ember (még ha mágus is) így sokkal nyugodtabb lélekkel készül fel a beavatkozásra. A műtét nagyon jól sikerült és az utógondozás során, a kontrollok alatt is meggyőződhettem Pataki doktor lelkiismeretességéről. Tudom, hogy jól választottam plasztikai sebészt. Egy csepp félelem nem volt bennem. Láttam az egészet előre…

Forrás: OrvosNet – B. Luca


Feliratkozás új bejegyzésekre

Thanks for subscribing!

 Do NOT follow this link or you will be banned from the site!
error: Szerzői jogvédelem alatt álló tartalom.