Időpont és konzultáció várólista

2017-02-21

Kedves Doktor Úr ! Szeretnék bejelentkezni Önhöz személyes konzultációra, mellnagyobbítás céljából. Miután meghoztam az esztétikai változtatás mellett a döntést, mint minden nő én is a lehető legjobb esztétikai sebészt, a profit kerestem, s találtam Önre, weboldalára és a baráti körben visszajelzésekre Önökről. Ezúton szeretném megköszönni a páciensek részére készített részletes összefoglalást, segítséget, amit ott olvashattam és általa tájékozódhattam! Nem is folytattam tovább a keresést. Azonban egy másik közösségi oldalon olvastam, hogy ebben az évben már nincs szabad időpont konzultációra. Ettől a ténytől függetlenül, természetesen szeretnék időpontot egyeztetni egy jövőbeni konzultációra. Köszönöm szépen! N. Zsuzsanna


PMA

Kedves Zsuzsanna!

Pataki doktor nevében köszönjük megkeresését, kedves sorait! Pataki doktor sok más magyar plasztikai sebészhez hasonlóan igyekszik a bizonyított effektivitású, legmodernebb mellplasztikai eljárásokat megtanulni, alkalmazni és ötvözni évtizedes tapasztalataval. A sok elégedett páciens pozítív visszajelzése, bizonyítja, hogy megérte Doktor úrnak megfeszítetten és maximalista módon dolgozni. Doktor úr napi 12-14 munka mellett óra sem tud sajnos mindenkinek segíteni (azonnal) és szerencsére belátta, hogy ez nem is lehet célja.

Amennyiben Ön szeretné, hogy Pataki doktorral közösen műtétet dolgozzanak ki és adott esetben Pataki doktor operálja, így szeretnénk kérni, hogy iratkozzon fel várólistánkra. Bármikor megüresedhet hely és bármikor hívhatjuk.

Sajnos jelenleg konzultációra nem tudok időpontot adni, ezt már tudja a fórumról, viszont várólistára fel tudom venni. A várólistára való felkerüléshez kérném, hogy töltse ki a megküldött levélben található kérdőívet.

Az alábbiakban küldöm a fontosabb tudnivalókat.

Különböző szögből melleiről (arca kitakarásával) készített fotóinak eljuttatásával is segítene várólistánkon történő elhelyezéséhez. Adatait, képmását természetesen bizalmasan kezeljük.

További kérdéseire a konzultáció keretén belül kap részletes választ.

Alkatának megfelelő implantátum választható forma (keres és anatómiai) és pozíció választással (pl. magasság, dekoltázs és mellkasat meghaladó oldalszéleség), ezt pontosítani a vizsgálat és a beszélgetés során kell.

Kizárólag prémium minőségű implantátummal és élettartam garanciával dolgozunk.

Doktor úr több helyszínen is operál:

Fekvőbeteg ellátás:

Szent Lukács Kórház (13. kerület, Kartács u. 1-3.)

Kútvölgyi Klinikai Tömb magánrészlege (Kútvölgyi Premium Plasztikai Sebészet)

Budapesti Esztétikai Központ (XII. Budapest, Nógrádi u. 4.)

A műtét részleteit Doktor úrral tudják megbeszélni a konzultáció során.

Rendelőnk, mely az első konzultáció helyszíne is, a 11. és az 1. kerület határán, a Gellért-hegyen található.

Kedves Zsuzsanna, várom szíves visszajelzését, különös tekintettel arra, hogy az év második felében még nem látjuk a műtéti programunkat :-)!

Üdvözlettel:

Zita

dr. Pataki Gergely plasztikai sebész asszisztense