Mellplasztika árak

2017-01-15

Kedves Klinika ! Szeretnèk èrdeklödni, mellnagyobbítást szeretnèk règóta, jelenleg milyen árban lenne, (szilikon géllel töltött implantátum, texturált, kerek, vagy csepp alakú magas profilut szeretnèk nem túl nagyot max 300cc.) Mindenkèppen csak olcsó biztonságos megoldást tudnèk vállalni. A legjobbat keresem. Köszönöm szèpen,válaszát várom ès köszönöm szèpen Üdvözlettel, Georgina


dr. Pataki Gergely

Kedves Hölgyem !

Nehéz kérés az, hogy legyen olcsó is és “a legjobb” is egyben. A klasszikus viccben sem működik ez. Az árrképzés egyéni, de a 2017-től használatos “tól-ig” árlistát mellékeljük.

Mi nem tartozunk a legolcsóbbak közé. (….én persze, ha tehetném ingyen adnám ezeket  műtéteket, legalább a 2-3 gyermeket szült nőknek…. állami támogatással !)

Mi kizárólag a minőség mellett tudjuk letenni a voksunkat és ennek mi is hajlandóak vagyunk megfizetni az árát (vagyis nem olcsó implantátumokkal (hanem a legdrágábbakkal) és műszerekkel (hanem a legkorszerűbbekkel) dolgozunk). Ultrahangos szike, drága, speciális bevonatú, egyénre szabott formájú implantátumok, magas mércéjű klinikai környezet, legújabb bevált technikák és saját fejlesztésű módszerek.

Ha megnézem az ügyfélkörünket és referenciáinkat, nem az jellemez minket, hogy sok ezer kis ügyféllel dolgozunk, és szalagon gyártunk kerek “melleket” és kvázi lowcost modellben a lehető legkisebb marginnal a volument célozzuk meg. Ennek az az “ára”, hogy árversenyben igen sokszor alul maradunk.

A másik szempont pedig a tervezési módszereink és a technológia amit alkalmazunk (lásd fent) . Ahhoz, hogy a legjobb minőséget kihozzuk (legszebb és egyénre szabott végeredmény a mellnagyobbításnál)  a legkorszerűbb szakmai metodikát meg tudjuk valósítani, rengeteg munkaóra ráfordítás szükséges a technikák kifejlesztéséhez, pl. amerikai, vagy brazil klinikákon történő elsajátításához, drága kongresszusok látogatásához. A beépített anyagok: implantátum és ol. varrófonalak is nagyon drágák.

Az árazásunk kapcsán fontos elmondanom, hogy a metodikánk, minőségi előírásaink és az ehhez mért technnológai standardok leginkább a magas igényeket támasztó ügyfelekhez van igazítva. Ez azt jelenti, hogy az olcsó mellnagyobbítást keresők számára mi néha drágák vagyunk. Ez egy adottság, a tervezési és “minőségi módszertanunkból” adódik, amibe sok minőségbiztosítási faktor van beépítve.

Bízom benne, hogy egy személyes konzultáción látja majd és elismeri árképzésünk okait is.

Ha úgy érzi, hogy eljönne egy konzultációra, akkor javaslom, találkozzunk, nagy örömmel állunk rendelkezésére!

Ha még gondolkodik, ajánlom szíves figyelmébe gyűjtőoldalunkat: www.drpataki.hu/mellplasztikainfo

Üdvözlettel,

dr. Pataki Gergely

plasztikai sebész