Mellplasztika és fogyás

2017-06-30

Tisztelt Doktor Úr! Szeretném megnagyobbítatni a mellemet , illetve a belső combomat a térdeimmeimmel egyetemben leszívatni! jelenleg fogyókúrázók , még egy jó 20 kilotol szeretnék megszabadulni, jelenleg életmódot próbálok inkább váltani. Ahogy az írásomból is kiolvasható 20 kilós túlsúllyal rendelkezem. Sajnos a térdeim es a belső combom a fogyás hatására sem változott ( gyakori oka volt h fel is adtam emiatt). Most az lenne a kérdésem, érdemes Önnel már most egy személyes elbeszélgetésen résztvenni , vagy érdemesebb lenne az eredményes fogyás után inkább a kapcsolatot felvennem Önnel!? Gondolom nem sok értelme lenne jelenleg a beavatkozásnak ekkora súlyfeleslegnél még. Előre is köszönöm a válaszát. Üdvözlettel:


dr. Pataki Gergely

Kedves Enikő!

Köszönjük megkeresését. Mellplasztikát az ideális testsúly elérése, illetve stabil beállása után érdemes végezni, hiszen az emlőállomány jelentős részben zsírszövetekből áll, amelyek rendkívül érzékenyek a súlyváltozásra. Ahhoz, hogy a tökéletes végeredmény tartósan megmaradjon, mindenképpen szükséges, hogy a műtét után már ne történjen gyors vagy jelentős fogyás.

Fotót már most küldhet az érintett területről (elöl- és oldalnézetből), hogy kiderüljön, milyen típusú beavatkozásra lenne szükség. Személyes konzultáció pedig már ennek tudatában, a megfelelő súly elérését követően lenne a legcélszerűbb.

Üdvözlettel:

dr. Pataki Gergely

plasztikai sebész