Mellplasztika olcsón?

2015-01-21

Tisztelt Doktor Ur! Rovod kronologiai leirast szeretnek onnek adni melleim alakvaltoztatasarol. Majd jott a gyermekaldas a melleim oriasira nottek 75b 90 c a melltartomat hasznalhattam volna uszosapkanak. Lett nehany szakadas a melleimen pedig kentem fissan kremmel ami 21 evvel ezelott nagyon jo volt. Szoptatas utan melleim nem vettek fol eredeti formajukat igaz 49 kg indultam es lettem 72kg ez a suly 4 honap alatt leolvadt rolam es olyan lettem mint elotte kiveve a melleim. Nem tett jot ez a fogyas es szeretnem megcsinaltatni a melleimet. Egy nagy problemam van maximum 400 e Ft erre a mutetre. Nemreg valtam el, van egy kozos chf hazhitelem az exem nem korrekt velem es a tappenzem havi 50 e ft. Tudom, hogy most megfordul az On fejeben miert traktalom ont a maganelettemmel es a megoldando feladataimmal. Csak azert mert a segitseget kerem egy olyan alom megvalositasahoz, ami 20 eves. Mikor megvolt a penzem a mutetre tudja inkabb tetot csereltem a hazamon muszaj volt. En meg abban is bennelenek, hogy valaki aki megunta a mellei meretet es nagyobb implantatumot rakatott be es el kivanja adni kedvezmenyes aron ha van erre mod es lehetoseg kerem tajekoztasson. Oszinte no vagyok soha nem kertem senkitol semmit ingyen! Elmondtam onnek anyagi helyzetemet. Varom valaszat. Tisztelettel: Alexandra Ui:Mellekelek egy fotot arrol a mellrol amit en is szeretnek es magamrol is


PMA

Kedves Alexandra !

Pataki doktor nevében köszönjük, hogy megosztotta velünk problémáit, melyekkel kapcsolatban együtt érzünk Önnel.

Sajnos Doktor úr csak gyermekeken végez jelenleg ingyen műtéteket. Esztétikai-helyreállító célú mellplasztikákat térítéssel végzünk, és az Ön által leírt összeg egyik ma Magyarországon praktizáló plasztikai sebésznél sem fedezi egy jó minőségű implantátum árát és a kórházi költségeket. Javasoljuk, hogy várjon még a műtéttel, később talán jobb lehetőségei lesznek. Nem ideális a műtét elvégzése egy magánéleti válság közepén sem.

Nagyon fontos megjegyezni levele kapcsán, hogy a mellimplantátumok “egyszer használatos” termékek, így nem lehetséges, hogy másba ültessük át kivétel után. Ezt többek között sterilitási, fertőzés –átviteli és garanciális okok miatt szigorúan tiltják az egészségügyi szabályok.

Javaslom, hogy menjen el egy konzultációra, ahol mindenről részletes felvilágosítást kap. A témában az alábbi linkeken talál információkat:

http://www.plasztikai.hu/mellnagyobbitas
http://www.drpataki.hu/mellnagyobbitas-elott-es-utan

Minden jót !

Sarolta

dr. Pataki Gergely plasztikai sebész asszisztense