vissza a bejegyzésekhez

MissFit 2017 Szépségverseny

Blog 2017. június 17.

A MissFit 2017 szépségversenyen a sportos külső fontos szempont a döntősök és a helyezettek kiválasztásakor. A képek a napokban döntősöknek szervezett tatai felkészítő táborban készültek, ahol a szépség trendjeiről és a magyar nők egyedülálló szépségéről beszélgettünk…kitértünk a plasztikai sebészet csodálatos lehetőségeire és annak veszélyeire is!

Szoktuk mondani: a magyar nők a legszebbek. Szerintem a világon a legszebbek a Kárpát-medencén belül, vagy attól párszáz kilométer távolságban élő nők; elsősorban a magyar, az ukrán, a horvát nők, ez pedig főleg óriási genetikai diverzitásunknak köszönhető. Ezen a helyen keveredtek leginkább a különböző népcsoportok. Ennek egyik fő okaként pusztai őseink vándorló életmódja és az úgynevezett „kalandozások” jelölhetők meg. A nagy vérkeveredés áll a magyar nők kivételes szépségének hátterében. Az ázsiai gének keveredtek a meghódított területek (szicíliai, luzitán(portugál) lakosságának génjeivel. Később a tatár, kun, szláv, német, török gének aránya növekedett. A genetikai sokszínűség pedig meghozta a maga gyümölcsét. Tapasztalatom, hogy egymástól távoli földrészeken élő férfiak is a magyar nőket találják a legvonzóbbnak, ha sok közül választhatnak. Fotósok, akik megörökítik a szép magyar nőket, arra hívták föl a figyelmemet, hogy országunkban Kecskeméten és Székesfehérváron élnek a legszebb nők. Talán azért, mert arrafelé fontos hadiutak vezettek, és a kalandozó nemzetből Európa közepén lévő befogadó nemzet is lettünk….(?)

Előre nézve (a negyedik képen) látszanak: a döntős lányok, Szepesi Gyuri a főszervező-tulajdonos, Miki az elmaradhatatlan és mindig mindenkire mosolyt varázsoló fotós, és az állítólag Rogán Antal által is használt helikopter….

Hátra nézve a geopark fölé magasodó “megszilárdult békesség”….. A tatai Kálvária-domb Geológiai Természetvédelmi Terület Európában is egyedülálló. 60 millió év megkövesedett nyomát tanulmányozhatjuk.


Feliratkozás új bejegyzésekre

Thanks for subscribing!