fbpx
vissza a bejegyzésekhez

Szakmai elismerés

Blog 2014. október 19.

Szakmai elismerés a Pataki doktor által vezetett magyar magánklinikának és további események az elmúlt hónapban…

Szakmai elismerést kapott Pataki doktor által vezetett Kútvölgyi Premium Plasztikai Sebészet. A világ egyik vezető internetes – a klinikákat rangsoroló – portálja a legjobbak közé választotta a kezelések színvonala, a kapcsolatfelvétel és elégedettség alapján a Budapest szívében, a Gellérthegyen és a Kútvölgyi Kórház magánrészlegén működő intézményünket. A minőséget tanúsító díj leírja, hogy a Premium Plasztikai Sebészet orvosi csapata rendkívül felkészült, nemzetközileg is elismert szaktekintélyekből áll, a kórházi háttérkörnyezet pedig kellő biztonságot és nyugalmat biztosít egy plasztikai sebészeti műtétet vállaló páciens számára. >>tovább: (https://www.facebook.com/plasztikaisebesz/photos/pcb.784498394941209/784496641608051/?type=1&theater)

További események:
– A TV2 forgatócsoportja klinikánkon járt és riportot készítettek a plasztikai sebészeti módszereinkről. A képek tanulsága szerint megnevettettük őket. (jövő szombaton kerülünk adásba)
– Nemcsak a médiát nevettetjük…. Folytattuk a gyermek-plasztikai műtéteket is a János kórházban a héten. A kontrollokon mindig jó eső érzés, ha nevetnek a gyerekek. (A képen egy műtét utáni kontrollon a kislány a tenyerébe kéri Pataki doktor orvosi pecsétjét)
– Sőt, nálunk sokszor a műtét közben is nevetnek a páciensek. „ kérem, hogy hagyja abba, nem tudom összevarrni a sebszéleket…”
– Pataki doktor részt vett a Rio de Janeiróban rendezett Esztétikai Világkongresszuson (link: https://www.facebook.com/media/set/… )
– Megjelentek Pataki doktor gondolatai saját zsír visszaültetéses mellnagyobbításról a Marie Claire Magazinban (később közreadjuk)
– A www.facebook.com/plasztikaisebesz oldalnak hamarosan 1500 feletti lájkolója lesz.
Köszönjük Mindenkinek ! Pataki Plasztika ( Premium Plasztikai Sebészet) www.drpataki.hu


Feliratkozás új bejegyzésekre

Thanks for subscribing!

 Do NOT follow this link or you will be banned from the site!
error: Szerzői jogvédelem alatt álló tartalom.