fbpx
vissza a bejegyzésekhez

Nagy Nóra – modell, szépségkirálynő

Híres pácienseink

2004-ben az alig húszéves Nagy Nóra szinte minden létező szépségversenyt megnyert. Abban az évben többek között az Est szépének választották az Internet Szépe versenyen és győzött a Nemzeti Szépségversenyen, a Miss Hungary-n is.

A modellkarrierről álmodó gimnazista sikerszériája folytatódott: első lett a Penthouse magazin többfordulós szépségversenyén is, ahol tizenhét lány közül lett a befutó. A fiatal modellre közben lecsapott a Playboy is. A szépségkirálynőjük a Kis Sándor Párizs-Dakar sivatagi autóversenyt megjárt rally-autóján szerepelt részint meztelenül a Playboy áprilisi számában.  2005-ben bejutott a Las Vegas-i Miss Hawaii Tropical versenyre, de három nappal előtte az érettségi vizsgák miatt lemondta.

Nemsokára Dubajban váltotta valóra álmait az egykori szépségkirálynő. A sikerek után Nagy Nóra egy dubaji férfival házasodott össze, mely házasság publicitást is kapott. Azt, hogy hogyan fogadták be, és mivel foglalkozik, az RTL Fókuszban árulta el a “Mesebeli életet él az egykori szépségkirálynő” című kisfilmben. Jelenleg férjével és 3 gyermekével él boldog házasságban. Pataki doktor szerint Nóra olyan kivételesen szerencsés adottságokkal rendelkező magyar nő, akin sem a kor, sem a gyermekszülések nem hagytak nyomot, szépsége az elmúlt másfél évtizedben sem fakult meg.

Nóra eredményei:
  • Miss Hungary 2004
  • Miss Internet – “Est szépe 2004”
  • Miss Model of the World Hungary
  • Penthouse-megjelenés (Miss Penthouse 2004)
  • Playboy-megjelenés, címlap (2005)
  • CKM-megjelenés, címlap (2007)

Feliratkozás új bejegyzésekre

Thanks for subscribing!

 Do NOT follow this link or you will be banned from the site!
error: Szerzői jogvédelem alatt álló tartalom.