fbpx

dr. Pataki Gergely plasztikai sebész válaszol

Kérdezzen dr. Pataki Gergely plasztikai sebésztől, illetve nézze meg az eddigiekre adott válaszokat! (Közlés esetén minden esetben megváltoztatjuk a kérdező keresztnevét, illetve szükség esetén szerkesztjük a kérdést, hogy minél informatívabb választ tudjunk adni.)

Itt az érdeklődésének megfelelően tetszőleges kifejezésekre és szóösszetételekre kereshet, pl. „mellnagyobbítás + mellfelvarrás”.


Leggyakoribb témák

Mellplasztika Mellnagyobbítás implantátummal Zsírleszívás Sajátzsír-átültetés Hasplasztika Mommy Makeover Arcplasztika Botox Hialuronsav Szemhéjplasztika Orrplasztika Ajakfeltöltés Hegek kezelése Anyajegy Gyermekplasztika Kézsebészet


Rendezés: Legújabb | Legnépszerűbb

Tisztelt Doktor úr! 18 éves vagyok és úgy látom, mintha enyhén ritkulna a hajam, annak ellenére, hogy régen eléggé dús hajam (talán még van) van (szőrzetem is elég sűrűnek mondható az egyéb testrészeimen) és édesanyámnak is elég dús a haja. Mit lehetne tenni, hogy ezt megállítsam? (Nem rossz minőségű hajsampont használok, vizesen nem hagyom, hogy hideg érje) Köszönettel, P.E.

Tovább a válaszhoz 2013-12-08

Tisztelt Dr.Úr! Pár napja jártam bőrgyógyásznál,mivel az androgén allopéciám mellett a tarkómon is láthatóan kiritkult a hajam.Kértem,hogy írjon fel finasterid tartalmú gyógyszert,de a mellékhatásokra való tekintettel nem tette meg. Számomra rendkívül elkeserítő ez az állapot,mivel ha az utcán is végig megyek,úgy érzem mindenki engem bámul és láthatóan szinte mindenki másnak dús hajkoronája van(még nem vagyok teljesen kopasz,de már elég ritka a hajam). Kicsit utánaolvastam a hajátültetésnek,de ez sajnos nem megoldás,ezért rákerestem a hajklónozásra,de ebben nem találtam releváns cikket. Azt szeretném kérdezni,hogy mikor lehet a piacon is elérni és megvásárolni a hajklónozást? Válaszát előre is köszönöm.

Tovább a válaszhoz 2013-09-26

Kedves Doktor Úr! Mit kell figyelembe vennem a hajátültetés előtt, hogy sikeresen végbemenjen a műtét, és maximális eredményeket lehessen elérni, ha aktiv dohányos vagyok teljesen le kell mondanom a dohányzásról a műtét előtt és utánna, vagy valamilyen normát be kell tartanom? Úgy általánosságba véve mitől függ az hogy a beültetett graftok a lehető legnagyobb arányban megmaradjanak? Amit tudni kell rólam, 2 hajátültetési mütéten estem át halánték tájon, elég gyenge eredményekkel, és augusztusban tervezem a követlező mütétemet,de már egy másik klinikán. előre is köszönöm válaszát, üdvözlettel: János

Tovább a válaszhoz 2013-06-02

Tisztelt Doktorúr! 35 éves férfi létemre sajnos eléggé kopaszodom, főleg a homlokomon, 2 félkör alakban...Hátul ill a fejtetőmön még nem annyira.. Gondolkoztam a hajbeültetésen, de annyira visszatartanak azok az eredmények, amiket a hires embereken látok pl Bajor, Korda, Vásáry André stb. ill az hogy én semmilyen pozitiv eredményt nem látok.. Sőt! Azt látom hogy még rosszabb lett mint volt korábban. Pedig ha hires embereknek is "igy" csinálják meg, akkor mit várjak én, átlagpolgár? Létezik ma olyan hajbeültetés, aminek valóban van látszata, eredménye? Ha ajánlana egy munkájához valóban értő specialistát, megköszönném, bár sajnos kételyeim vannak ezzel kapcsolatban! üdvözlettel Ernő

Tovább a válaszhoz 2011-10-23

Tiszteletem! Elnezest az ekezetek hianyaert! Arra lennek kivancsi,hogy(egyaltalan nem is tudom,hogy jo teruleten erdeklodom-e,ccsupan azert itt batorkodom feltenni a kerdest,mivel a hajbeultetes a plasztikai sebeszet egyik resze) a hajbeultetesen kivul van-e valamilyen hatekony modszer hajhullas es maga a kopaszodas ellen? A beultetett haj lehet ugyanolyan dus,suru mint ami mar kihullott? Es meg egy kerdesem lenne ami lehet egy kicsit fantazmagorikus ill.vicces is lehet,azonban megis felteszem,mivel ez megsem az en szakteruletem. Arra lennek meg kivancsi,hogy ossejtek felhasznalasaval lehetseges-e hajtuszok letrehozasa,amelyeket aztan sikeresen be is lehet ultetni a fejborbe?Egyaltalan vannak valamilyen kutatasok a kopaszodassal kapcsolatban,mert amiket a teveben hallok azok csupan azok a dolgok amiket eddig is hallottam es ezzel nem igazan jutottam elore e teren. A valaszat elore is koszonom! Tisztelettel P.K.

Tovább a válaszhoz 2011-10-17

Tisztelt Doktor Úr! Nem tudom a hajbeültetés témában jó helyen érdeklődöm e? Az lenne a kérdésem,hogy a fejen olyan helyen is elvégezhető a hajbeültetés,ahol sosem volt hajhagyma. Ugyanis a homlokon túlságosan széles nagyon zavar,hogy mindig a hajammal kell takargatnom. Lenne esélye egy szebb homlokformát létrehozni hajbeültetéssel? Válaszát előre is köszönöm Mariann

Tovább a válaszhoz 2011-06-01

Tisztelt Doktor Úr! Az alábbi plasztikai beavatkozásokkal kapcsolatban szeretnék némi tájékoztatást kapni. Hajbeültetés: Bár még fiatal vagyok, már vannak tapasztalható jelei a hajhullásnak. Mivel a hajam roppant fontos saját lelki békém szempontjából, kíváncsi lennék hogy egy hajbeültetés mondjuk az ún. FUE technikával (azt hiszem injekciótűs technika) alkalmazható e szakaszokba, tehát a hajhullás különböző fázisaiban? Van e limitje ( pl.: túlritkulna a tarkó-részen a haj)? És körülbelül milyen árban van? Hegeltávolítás: Hirtelen növés miatt (gondolom én) eléggé kirepedt a hátam alsó része. Egy hegeltávolítás mennyire lehet eredményes, és támogatja e a TB, vagy ha nem, milyen költségei vannak?

Tovább a válaszhoz 2010-06-17


Do NOT follow this link or you will be banned from the site!
error: Szerzői jogvédelem alatt álló tartalom.