vissza a bejegyzésekhez

Adó 1% és bankkártyás adománygyűjtés a Cselekvés a Kiszolgáltatottakért Alapítványnak

Blog 2018. február 10.

Kedves Pácienseim, Kollégáim, Barátaim és Olvasóim!

A 2002-ben alapított Cselekvés a Kiszolgáltatottakért Alapítványunk – Interplast Hungary idén is várja az 1%-os felajánlásokat és adományokat, amelyeket gyógyászati eszközökre, felszerelésekre és elektromos működtetésű kórházi ágyakra költünk a hazai közkórházakban, valamint plasztikai és idegsebészeti missziókat, illetve szakmai oktató munkát valósítunk meg belőle az arra leginkább rászoruló országokban.

Azoknak segítünk, akik egészségi állapotuknál vagy gazdasági helyzetüknél fogva keveset, vagy semmit sem tudnak tenni önmaguk védelmében.

A „CSELEKVÉS” lényege, hogy aktív és közvetlen módon, itt és most, itthon és külföldön igyekszünk lehetőségeinkhez mérten segíteni. A külföldi missziókban a legnagyobb orvoshiány és szegénység által sújtott vidékekre utazunk speciális műtéteket elvégezni. Az orvoshiány és a várólisták miatt Magyarországon is szükség van gyorsan bevethető, karitatív orvoscsoportra. A gyerekek rendellenességeit, sérüléseit minél gyorsabban kezelni kell, mert fejlődésben vannak, a tanult viselkedésük a fizikai lehetőségeikhez idomul. Korántsem mindegy például, hogy egy kicsinek használható lesz-e a keze – hiszen ez dönti el, hogy rászoruló vagy dolgozó ember válik-e majd belőle.

A „KISZOLGÁLTATOTTAKÉRT” azt jelenti, hogy a legnagyobb hiányt, szükségletet kell először orvosolni. Azoknak kell segíteni, akik a legnagyobb bajban vannak, és a legkisebb az esélyük a gyógyulásra. Az egészségügyi szükségletek végtelenek, mindig lehet kicsit javítani az életminőségen. Alapítványunk ebből a végtelenből azt a szeletet célozza, ahol kis pénzből a legnagyobb nyereség érhető el, a pénz a legjobban hasznosul. A Bangladesben és Nigériában alapított missziók ezt a célt szolgálják.

Segítségünk olyan, mint „csepp a tengerben”. A világot megváltoztatni nem tudjuk, de sok ezer ember számára egy világ változott meg a közhasznú alapítványunk munkájának révén az elmúlt években. Hálásan köszönünk minden hozzájárulást, a megosztásokat is beleértve…

PayPal (+ bankkártyás) adományozás 1 kattintással:

Köszönettel:

dr. Pataki Gergely plasztikai sebész
a Cselekvés a Kiszolgáltatottakért Alapítvány alapítója


Cselekvés a Kiszolgáltatottakért Alapítvány
Adószám: 18108220-1-43
Adománygyűjtő bankszámlaszám: 10918001-00000107-05280007 (UniCredit Bank)
Weboldal: cselekves.org
Online adományozás: cselekves.org/help

Bővebben a munkánkról:


Feliratkozás új bejegyzésekre

Thanks for subscribing!

 Do NOT follow this link or you will be banned from the site!
error: Szerzői jogvédelem alatt álló tartalom.