fbpx
vissza a bejegyzésekhez

Azonnal álom-állad lehet a műtét nélküli plasztikával

Kommentárok 2016. február 05.

Jennifer Lopez és Salma Hayek állát „rendeli” a legtöbb páciens. (A JOY magazin internetes kiadásának cikke.)

Dr. Simon Ourian praxisában legalábbis, akiről már írtunk az ötperces „orrplasztika” kapcsán. Az áll-alakítás is ahhoz hasonló elven működik, mégpedig bizonyos idő után felszívódó, injekcióval egészen apró cseppekben bevihető töltőanyag segítségével.

A Beverly Hills-i sztárdoki látványos előtte-utána képeket is közzétett az eredményekről, amelyek tényleg döbbenetes változást mutatnak a rövid beavatkozásra vállalkozók arckarakterében.

Dr. Simon Ourian – Epione (@simonourianmd1) által megosztott bejegyzés,


Mi pedig most is utánajártunk, hogy orvosilag mi a helyzet ezzel a lehetőséggel.

Dr. Pataki Gergely plasztikai sebész ugyancsak Amerikából válaszolt, ahol szakmai továbbképzésen van éppen:

Ez esetben igen jónak tartom Dr. Ourian eljárását, bár az előtte-utána képek szerintem nem reálisak: a beállítások rosszak, és hasonlót csak implantátummal lehet elérni. A térfogattöltő anyagokkal történő arckarakter-formáló beavatkozásokat egyébként – mint a dr. Ourian által reklámozott áll-kiemelést, áll-formálást – mi mintegy 10 éve alkalmazzuk eredményesen praxisunkban. Ez a tűszúrással (szövetkímélő technikával) szövetazonos anyagot, hialuronsavat vagy hidroxiapatitot bejuttató technika rövid gyógyulási idő mellett viszonylag rizikómentesen nagyon látványos eredményt adhat, amely 1-2 évig tart. Utána ismétlés szükséges. A beavatkozás néhány milliméternyit képes az áll formáján és méretein változtatni. Nagyobb változás eléréséhez áll-implantátum beültetése lehet szükségszerű. Fontos kiemelni, hogy a fent említett töltést vagy implantátum-beültetést csak plasztikai sebészi szakvizsgával rendelkező orvossal végeztessük. Szintén lényeges, hogy ha az áll fejletlensége az alsó állkapocs fejletlenségével és harapási vagy fogazat-szabályossági rendellenességgel is társul, akkor az állkapocs csontátvágásos műtétje és fogszabályozás is felmerülhet, amelyet hazánkban szájsebészek, illetve fogszakorvosok végeznek! – tudtuk meg.

Dr. Simon Ourian – Epione (@simonourianmd1) által megosztott bejegyzés,

(SAV, joy.hu)


Feliratkozás új bejegyzésekre

Thanks for subscribing!

 Do NOT follow this link or you will be banned from the site!
error: Szerzői jogvédelem alatt álló tartalom.