vissza a bejegyzésekhez

Beépített szépség

Hírek 2013. október 03.

Konkoly Ágnes szépségkirálynő és dr. Pataki Gergely plasztikai sebész közös sajtónyilatkozata.

Senki se gondoljon Sandra Bullock nyomozós-szépségkirálynős filmjére a cím hallatán! Arra szeretnénk felhívni a figyelmet e nyilatkozattal, hogy nők milliói szépítik magukat így vagy úgy, csakhogy a módszerek és az anyagok, amiket a testükbe engednek sokszor inkább romboló semmint építő a szépség érdekében. Három fontos kitétel miatt szólalunk meg, és szólalunk fel közösen.

Légy tudatos a tested érdekében is!

Sokan nincsenek tisztában azzal, hogy a testbe kerülő anyagokat ellenőrizhetik, kikérhetik orvosuktól a leírásokat, minőségbiztosítási kritériumokat. Hölgyeim, kérdezzenek, és válasszák a legjobb minőséget még akkor is, ha drágább!
– „Minden páciensemet tájékoztatom a beavatkozások jó hatásáról és a lehetséges kockázatokról. Mindenről tudnia kell, ami a testét és így a lelkét is érinti!” – vallja dr. Pataki Gergely.

Fő a minőség és a mértéktartás

Az elmúlt években sok elrettentő esettel találkoztunk a szépségiparban, hiszen szépségkirálynőként, plasztikai sebészként rengeteg információ és tapasztalat birtokosai lettünk. Hallottunk szilikonolajjal töltött gyulladt ajkakról, láttunk károsodást kiszakadt nem plasztikai sebész által beültetett implantátumoktól, olvastunk defektjavító spray-vel felpumpált popsikról. Egyetlen testünk van, és nagyon körültekintően kell vele bánnunk! A mértéktartás is nagyon fontos, a plasztikai sebészettel nem szabad túlzásba esni, a természetes és nem a túldimenzionált formák elérése fontos.
– „Én most egy német mellimplantátumot választottam épp a legmagasabb minőség miatt.” – érvel a prémium minőség mellett Konkoly Ágnes szépségkirálynő.

Esztétikai beavatkozást a plasztikai sebésztől

Minden szakmának kijár a tisztelet. A plasztikai sebész hosszú évekig tanulja a szakmát, azon belül is szakosodik, külföldön képzi magát, a test anatómiáját az utolsó molekuláig tüzetesen ismeri. Ahogy cipőt is egy márkás boltban nagyobb bizalommal vásárolunk, úgy minden plasztikai, szépészeti beavatkozást is a hozzá értő képzett szakember végezze el rajtunk, egy plasztikai sebész!

„Azért vállalom mellplasztikai műtétem publicitását, hogy felhívjam a figyelmet arra, hogy e három fő szempont mindig a szemünk előtt legyen! A műtét orvosi díját Pataki doktorral közösen a Szent János Kórház Gyermeksebészeti Osztályán működő gyermekplasztikai ambulanciának ajánljuk fel, amit a Cselekvés a Kiszolgáltatottakért Alapítványon keresztül juttatunk el az osztálynak.” – Konkoly Ágnest a világ 10 legszebb női közé választották Las Vegas-ban 2012-ben.


Feliratkozás új bejegyzésekre

Thanks for subscribing!

 Do NOT follow this link or you will be banned from the site!
error: Szerzői jogvédelem alatt álló tartalom.