fbpx
vissza a bejegyzésekhez

Dobogós a magyar nők mellmérete – Blikk

Hírek 2012. május 21.

A Blikk dr. Pataki Gergely plasztikai sebészt kérdezte, aki gyakran műt modelleket és szépségipari szereplőket is. Pataki doktor szerint a kés alá fekvők manapság már általában nem a Baywatch-lányok méreteit kérik. Az átlag nála 320-350 köbcenti.

Magyarország – Büszkeségtől dagadó kebellel jelenthetjük: az élmezőnyhöz tartozunk a nők mellméret-világranglistáján.

A korábban a világ péniszméret-térképét is elkészítő TargetMap.com nevű internetes portál megcsinálta a Föld mellatlaszát is az egyes országokra jellemző, átlagos melltartókosár-méret alapján.

A világverő nemzetek az oroszok, a norvégek, a svédek és a finnek lettek – a tipikus nő náluk D-nél nagyobb kosarú melltartót hord. Rögtön utánuk, az előkelő D-kosaras mezőnyben végzett Magyarország, de Bosznia-Hercegovina, Horvátország, Ausztria, Svájc, Csehország, Németország, Hollandia és Dánia is ebbe a kategóriába került. A legkisebb, A-kosaras melltartóra van kereslet a Távol-Keleten.

A Blikk által megkérdezett szakember szerint a kés alá fekvők manapság már általában nem a Baywatch-lányok méreteit kérik. A meglévőnél nagyobb, de természetes melleket szeretnének.

– Hogy a magyar nők előkelő helyen végeztek a méretrangsorban, az véleményem szerint genetikai sokszínűségünknek és ebből adódó, kiváló génállományunknak köszönhető – kommentálta az eredményt dr. Pataki Gergely plasztikai sebész, aki gyakran műt modelleket és szépségipari szereplőket is. Az átlag nála 320-350 köbcenti.
A divatvilágban viszont évtizedek óta a vékonyabb testalkat, a kis mell a jellemző. Tórizs Hajnalka stylist szerint tíz nyolc szépségiparban dolgozó lány visel B-kosaras melltartót.
K. B. Gy.

Csak a norvég, finn, svéd és az orosz hölgyeknek kell nagyobb kosarú melltartó.

A magyar nők legtöbbje, mint Bódy Sylvi is, nagy, D-kosarat igénylő keblekkel büszkélkedhet (Blikk).

Forrás: http://www.blikk.hu/blikk_aktualis/dobogos-a-magyar-nok-mellmerete-2087204


Feliratkozás új bejegyzésekre

Thanks for subscribing!

 Do NOT follow this link or you will be banned from the site!
error: Szerzői jogvédelem alatt álló tartalom.