fbpx
vissza a bejegyzésekhez

Előadás a MissFit 2018. versenyzőinek

Blog 2018. július 16.

A női szépség mibenlétéről, a plasztikai sebészettel kapcsolatos döntésekről és azok veszélyeiről, a plasztika és a sport kapcsolatáról, valamint a helyes táplálkozásról szólt az immáron hagyománnyá vált előadás Tatán, a MissFit 2018. szépségverseny felkészítő táborában.

Az előadás után ingyenes anyajegy- és bőrelváltozás-szűrés is történt, tancsácsadással együtt a MissFit zsűritag Katus Attila többszörös világ- és Európa-bajnok számára is, aki jelenleg ismert személyi edző és életmód-tanácsadó.

„Szoktuk mondani: a magyar nők a legszebbek. Szerintem a világon a legszebbek a Kárpát-medencén belül, vagy attól pár száz kilométer távolságban élő nők; elsősorban a magyar, az ukrán, a horvát nők, ez pedig főleg óriási genetikai diverzitásunknak köszönhető. Ezen a helyen keveredtek leginkább a különböző népcsoportok. Ennek egyik fő okaként pusztai őseink vándorló életmódja és az úgynevezett „kalandozások” jelölhetők meg. A nagy vérkeveredés áll a magyar nők kivételes szépségének hátterében.

Az ázsiai gének keveredtek a meghódított területek szicíliai, luzitán lakosságának génjeivel. Később a tatár, kun, szláv, német, török gének aránya növekedett. A genetikai sokszínűség pedig meghozta a maga gyümölcsét. Tapasztalatom, hogy egymástól távoli földrészeken élő férfiak is a magyar nőket találják a legvonzóbbnak, ha sok közül választhatnak. Fotósok, akik megörökítik a szép magyar nőket, arra hívták föl a figyelmemet, hogy országunkban Kecskeméten és Székesfehérváron élnek a legszebb nők. Talán azért, mert arrafelé fontos hadiutak vezettek, és a kalandozó nemzetből Európa közepén lévő befogadó nemzet is lettünk….(?)” – tettem hozzá a tavalyi alkalom kapcsán.

Hivatalos útjaim miatt nem tudtam részt venni a MissFit 2018. záróestjén és döntőjén, így ott a Premium Plasztikai Sebészetet dr. Magyar Sarolta szakorvos képviselte, aki örömmel gratulált a Miss Fit és Miss Model kategória győzteseinek, Vajai Vincenciának és Nigrinyi Csillának.

Fotók: Bemer Miklós


Feliratkozás új bejegyzésekre

Thanks for subscribing!

 Do NOT follow this link or you will be banned from the site!
error: Szerzői jogvédelem alatt álló tartalom.