vissza a bejegyzésekhez

Az elmúlt időszak eseményei

Blog 2014. március 23.

– Előadást tartottam egy Nemzetközi Fórumon/továbbképzésen az általam alkalmazott arcfiatalító eljárásokról.
– A stuttgarti plasztikai kongresszuson csatlakozott egy Németországban dolgozó (plasztikai sebészeti osztályt vezető) kollégánk a Premium Plasztikai Sebészethez. Így egyes speciális (szabadlebennyel történő) emlőhelyreállító műtéteket 2014. -től 2 helyen (itthon és Németországban) is végzünk. http://www.plasztikai.hu/orvosaink
-A Blikk az egyébként magyarul kiválóan beszélő olimpiai bajnok és filmszínész Johnny Weismüller és Marjai Judit esetleges rokoni kapcsolatairól kérdezett: http://www.blikk.hu/blikk_sztarvilag/ohnny-weismuller-lehet-marjai-judit-nagyapja-2237783,
-Újabb Playmatenek segítünk megszabadulni a máshol behelyezett, gyenge minőségű PIP implantátumoktól, és szebb idomokat alkotunk: http://www.blikk.hu/blikk_sztarvilag/tonkrement-a-playmate-melle-2241651 .
– ide kívánkozik, hogy újabb francia implantátumot hívtak vissza (Cereplast, Cereform)a hatóságok a nem megfelelő gyártási rend miatt. Ennek kapcsán még fontosabb leszögezni, hogy mi folytatjuk koncepciónkat: emberi testbe csak a legjobbat, a legkiválóbbat, a legellenőrzöttebbet. Hosszú távon gondolkozunk.
– Elkészült egy 2002-ben általunk levédett domainnév alatt működő minisite, a www.esztetika.hu , melyen rövid tájékoztatást adunk a legfontosabb plasztikai műtétekről és bemutatjuk kollégáinkat. Az oldal lájkolását kérjük ! (hamarosan az ékezetes verzió is elérhető: www.esztétika.hu)
-..és a herevasalás. (ebben is egy kicsit érintettek vagyunk) Az Édes Életben szereplő (általam adásban kezelt) celeb- Frabato- decemberben kért ilyet, de lebeszéltem róla, mert értelmetlennek és veszélyesnek tartottam. A szervecske azért olyan amilyen, hogy legyen rajta bőrfelesleg, hogy hőt tudjon leadni stb. A lógásáson egy pár milliméteres feszesítés rádiófrekvenciával, ultrahanggal, vagy lézerel szerintem mit sem számít (ellentétben az arcon alkalmazott hatással szemben) A később más által végzett beavatkozást minden tekintetben értelmetlennek és szenzációhajhászásnak, a plasztikai sebészetet megcsúfoló médiafogásnak tartom. Az elmúlt hetekben több TV- és rádióadás és újság próbált tőlünk információt kapni a témában…
A Kossuth rádiónak adtam riportot a férfi plasztikai sebészeti beavatkozásokról….korrekt formában. (később lesz posztolva)
-Az egyik legnevesebb zsírleszívással foglalkozó amerikai céggel folytattuk a szövetkímélő módszerek kidolgozását. Hamarosan – levédve- piacra kerülhetnek az új kanülök.


Feliratkozás új bejegyzésekre

Thanks for subscribing!

 Do NOT follow this link or you will be banned from the site!
error: Szerzői jogvédelem alatt álló tartalom.