fbpx
vissza a bejegyzésekhez

Gránit Oroszlán Férfi Példakép Díjat kapott Pataki doktor

Hírek 2019. november 27.

Dr. Pataki Gergely köszöni szépen pácienseinek a bizalmat és a jelölést a Gránit Oroszlán Férfi Példakép Díjra, melyet a 2019. november 18-i színvonalas gálán vehetett át Bedő Imre zsűritagtól, a Férfiak Klubja alapítójától Felelős üzletember példakép kategóriában szakmai munkájáért és a Cselekvés a Kiszolgáltatottakért Alapítvány színeiben végzett karitatív tevékenységéért.

További részletek a díjról:

„Magyarország legnagyobb férfiközössége, a Férfiak Klubja idén már harmadjára osztotta ki a Gránit Oroszlán Példakép Díjakat. A győztesek Apa, Férfi pedagógus, Mester, Közéleti és Felelős üzletember példakép kategóriában a Férfiak Világnapja előestéjén, november 18-án elegáns és egyben megható gálaünnepségen vehették át az elismeréseket. A kitüntetéssel olyan férfiakat emeltek ki, akik a jövő generációt építik, akik élen járnak az értékek örökítésében, példamutatásban, nevelésben.

A New York Palace Budapest dísztermében tartott gálaünnepség fővédnöke Novák Katalin, az Emberi Erőforrások Minisztériuma család- és ifjúságügyért felelős államtitkára, képviseletében Dr. Beneda Attila családpolitikáért felelős helyettes államtitkár volt jelen. Továbbá részt vettek még az idei öt kategória döntősei, az öttagú zsűri, a média képviselői, a korábbi döntősök és nyertesek illetve a közel háromszáz meghívott vendég.”

Forrás és fotók: ferfiakklubja.hu


Feliratkozás új bejegyzésekre

Thanks for subscribing!

Do NOT follow this link or you will be banned from the site!
error: Szerzői jogvédelem alatt álló tartalom.