fbpx
vissza a bejegyzésekhez

Huszár Fanni – szépségkirálynő, modell

Híres pácienseink

Huszár Fanni vagyok 21 éves. Jelenleg a Budapesti Metropolitan Egyetem kommunikáció és média szakos hallgatója vagyok. Nagyon fontos számomra az egészségtudatosság, sport és a kiegyensúlyozott életmód. Személyiségjegyeim közé tartozik, hogy nagyon elszánt, vidám, céltudatos, maximalista személyiség vagyok.

5 éve modellkedem komolyabb szinten. Rengeteg szépségversenyen, fotózáson, divatbemutatókon vettem részt. Számos divattervezőnek vagyok állandó modellje. Idei évben egy japán szerszám- és gépgyártó vállalatnak lettem a magyarországi reklámarca, emiatt számos plakáton szerepelek, mely nagyon nagy megtiszteltetés számomra.

Szépségversenyek közül szeretném megemlíteni a Supermodel of the Year 2016-os versenyt, melyben az én fejemre kerülhetett a korona. Büszkeséggel viselem ezt a címet. Miss Royal szépségversenyén 3. helyezést értem el, ami szintén nagy örömmel töltött el.

Miss Hungary 2017-es versenyén top 12 lány közé bekerültem, ahol megismerhettem Dr. Pataki Gergelyt. Itt sikerült egy olyan beszélgetésnek részese lennem Doktor úrral, melyben eldöntöttem, hogy szeretnék boldog, kiegyensúlyozott lenni, a testemmel kapcsolatban gátlások nélkül. Tavasszal, a konzultációk után megtörtént a mellnagyobbítási műtét. Azóta is nagyon hálás vagyok Doktor úrnak. Imádom a testem, és sokkal könnyebben boldogulok az életben. Határozottabb személyiség lettem, és el tudom fogadni magam. Egyáltalán nem bántam meg. Fájdalom ide vagy oda, megérte.

Egy nő igen is legyen büszke a testére, és szeresse azt. Köszönöm szépen ezt Doktor úrnak. Örökké hálás leszek!” (2018.11.22.)


Feliratkozás új bejegyzésekre

Thanks for subscribing!

 Do NOT follow this link or you will be banned from the site!
error: Szerzői jogvédelem alatt álló tartalom.