vissza a bejegyzésekhez

Huszár Fanni – szépségkirálynő, modell

Híres pácienseink

Huszár Fanni vagyok 21 éves. Jelenleg a Budapesti Metropolitan Egyetem kommunikáció és média szakos hallgatója vagyok. Nagyon fontos számomra az egészségtudatosság, sport és a kiegyensúlyozott életmód. Személyiségjegyeim közé tartozik, hogy nagyon elszánt, vidám, céltudatos, maximalista személyiség vagyok.

5 éve modellkedem komolyabb szinten. Rengeteg szépségversenyen, fotózáson, divatbemutatókon vettem részt. Számos divattervezőnek vagyok állandó modellje. Idei évben egy japán szerszám- és gépgyártó vállalatnak lettem a magyarországi reklámarca, emiatt számos plakáton szerepelek, mely nagyon nagy megtiszteltetés számomra.

Szépségversenyek közül szeretném megemlíteni a Supermodel of the Year 2016-os versenyt, melyben az én fejemre kerülhetett a korona. Büszkeséggel viselem ezt a címet. Miss Royal szépségversenyén 3. helyezést értem el, ami szintén nagy örömmel töltött el.

Miss Hungary 2017-es versenyén top 12 lány közé bekerültem, ahol megismerhettem Dr. Pataki Gergelyt. Itt sikerült egy olyan beszélgetésnek részese lennem Doktor úrral, melyben eldöntöttem, hogy szeretnék boldog, kiegyensúlyozott lenni, a testemmel kapcsolatban gátlások nélkül. Tavasszal, a konzultációk után megtörtént a mellnagyobbítási műtét. Azóta is nagyon hálás vagyok Doktor úrnak. Imádom a testem, és sokkal könnyebben boldogulok az életben. Határozottabb személyiség lettem, és el tudom fogadni magam. Egyáltalán nem bántam meg. Fájdalom ide vagy oda, megérte.

Egy nő igen is legyen büszke a testére, és szeresse azt. Köszönöm szépen ezt Doktor úrnak. Örökké hálás leszek!” (2018.11.22.)


Feliratkozás új bejegyzésekre

Thanks for subscribing!


error: Szerzői jogvédelem alatt álló tartalom.