Körülmetélés? – folytatás 2.

2011-09-17

T. Doktor Úr! "16 év" jeligével irtam Önnek és nagyon szeretném megköszönni válaszát, eddig még senkitől nem kaptam ilyen gyors és megnyugtató választ, Ön volt az első, aki nem próbált lerázni és nem nevette ki aggódásomat. Én egy anyuka vagyok, aki bizalmas viszonyban van a fiával, velem osztja meg a problémáit, nem az apjával és erre büszke vagyok. Még egy kérdésem lenne, és lehet, hogy nem igazán Önre tartozna, de kérem válaszoljon: meddig nő a pénisz mérete hosszban és vastagságban?Én nyugtatom, hogy még csak 16, biztosan változik, mert nagyon aggódik, hogy ő nagyon "kicsi",/ kb 13 cm merev állapotban./ Köszönöm


dr. Pataki Gergely

Kedves Hölgyem !
Szívesen segítettem tanácsaimmal.
A pénisz növekedése általában egyéni, genetikailag és hormonálisan meghatározott, és a különböző életszakaszokban más-és más gyorsasággal zajlik, általában 17- 20 éves kor között eléri (erektált)hosszának 98%-át.
Az alábbi – korábbi olvasói levelet ide másolva – nyugtatnám meg Önt és Fiát a péniszmérettel kapcsolatban.
13 cm-vel az átlagos tartomány határértékein belül lehet minden bizonnyal. Remélem, ezzel megnyugtathattam és hozzájárulhattam pozitív Önképének fejlődéséhez, mely a test-és lélek harmóniájának eléréséhez fontosabb, mint a pénisz mérete !

(Még egy használható argumentum: a hüvelynek valódi érző ideg rostjai csak az ez első néhány centiméteren vannak, a felső részén nincsenek.
Két tanulmány is van a szakirodalomban, mely kimutatja, hogy a nők szemében “ffi. vonzerő” nem a pénisz hosszától függ)

Tisztelettel,

dr. Pataki Gergely

plasztikai sebész, a Premium Plasztikai Sebészet vezető orvosa

 Do NOT follow this link or you will be banned from the site!
error: Szerzői jogvédelem alatt álló tartalom.