Hasplasztika vidékről

2015-11-18

Tisztelt Doktor Úr! Szülés következtében kinyúlt hasizom lehetséges korrekciója ügyében szeretnék konzultálni Őnnel és ehhez egy időpontot kérni. Háromgyerekes családanya vagyok és vidéken, Jászberényben lakunk. Mivel nem egyszerű a gyerekfelügyelet megszervezése, munkahelyről eljövetel, arra kérném, hogy legyen kedves több időpontot vagy rendelési időt is megadni, melyekből választani lehet. Ugyanezen indokból kifolyólag azt is szeretném kérni, hogy amennyiben műtét a megoldás, legyen egy kis idő váltani pár szót a körülményekről, gondolok itt akár még a szerződésre is, melyet az intézmény a beteggel köt ez esetben. Remélem, megoldható. Előre is köszönöm. Tisztelettel, Noémi


PMA

Kedves Noémi!

Pataki doktor nevében köszönjük megkeresését!

A lehetőségek felmérésére személyes vizsgálat szükséges, ezért kérem jöjjön el hozzánk  egy konzultációra, ahol Pataki doktor megvizsgálja és részletesen ismerteti a  szóba jöhető eljárásokat, és a pontos árat is ott tudja meghatározni.Többféle hasplasztika létezik (mini, midi, teljes hasplasztika köldökáthelyezéssel).

Az alábbiakban és a csatolt file-okban a szükséges információkat találja, amennyiben műtétre kerül sor, többek között ezen két dokumentumot (szerződést) kell aláírni egy általános beleegyező dokumentum és egy altatási belegyező dokumentum mellett.

Amennyiben bármilyen információra szüksége lenne, kérem írjon, hívjon!

Konzultációra sajnos leghamarabb február végén, de több időpont megjelöléssel, ahogy Ön kéri, biztosan márciusban tudnánk fogadni.

Rendelőnk megközelítéséről az alábbi linkről tájékozódhat:

http://www.drpataki.hu/kapcsolat

Műtét előtt vérvizsgálatra van szükség (“kisrutin”) vércsoport meghatározással.
Kérem, tanulmányozza az alábbi linket, amiben hasznos információt talál:

http://www.drpataki.hu/hasplasztika

Várom szíves visszajelzését!

Üdvözlettel:

Klára

dr. Pataki Gergely plasztikai sebész asszisztense

 Do NOT follow this link or you will be banned from the site!
error: Szerzői jogvédelem alatt álló tartalom.