fbpx

20 éves mellfelvarrás heg

2016-05-23

Tisztelt Doktor Úr! Telefonon történt előzetes megbeszélés alapján mellékelek néhány képet a hegről ami nagyon zavaró számomra, 20 éves, mellfelvarrásból keletkezett. A felvarrást az ,,indokolta,, hogy sokat fogytam többek közt a mellemről is, a műtétet követően viszont visszahíztam az elvesztegetett kilókat talán ezért szélesedtek ki annyira. Az alsó részein túlságosan kidudorodó egyenetlen felületű, a jobb felső része ellenben be van mélyedve. Kisebb, rövidebb megszakításokkal próbálkoztam lézeres korrekcióval (orvosi valamint kozmetikai iparban használatossal), kifejezetten hegre készített krémekkel, tapaszokkal, ,,gyógylámpákkal", gyémántfejes bőrcsiszolással... több, kevesebb sikerrel jártak. Szeretném megtudni érdemes lenne tovább ,,kísérleteznem" pl. orvosi hegtetoválással, vagy egy hegkorrekciós műtét segítene a problémámon esetleg egyik sem váltaná be a hozzá fűzött reményeimet? Köszönöm szépen válaszát. Tisztelettel: Marina


PMA

Kedves Marina!

Pataki doktor megtekintette a képeket. A hegek végállapotban vannak, és nagy részük orvosilag elfogadható, semmilyen ma létező eljárás nem javít jelentősen rajtuk.

A kiszelésedésre semmilyen más megoldás nincs, csak a kimetszés.

Ez gyakorlatilag egy új felvarrást jelentene, annak minden rizikójával és a hosszú sebgyógyulással, az Ön bőrtípusánál ‎hosszú hegesedési folyamattal, a műtét esetleges anyagilag is megterhelő költségével.

Korrekciós műtétet így elsősorban akkor javasolnánk, ha mellei ismét megereszkednének, vagy alakjával nem lenne elégedett. Akkor majd új felvarrás, vagy implantátummal történő mellnagyobbítás és felvarrás kombinációja jönne szóba.

Üdvözlettel:

Klára

dr. Pataki Gergely plasztikai sebész asszisztense

 Do NOT follow this link or you will be banned from the site!
error: Szerzői jogvédelem alatt álló tartalom.