fbpx

A könnyárok elszíneződése

2013-05-12

Tisztelt Doktor úr! Arra lennék kíváncsi, hogy szem alatti könnyárok elszíneződését mivel lehetne korrigálni már nagyon zavaró, nekem allergiás kötőhártya gyulladás után(kozmetikum allergia), valahogy nem világosodott ki úgy ahogy kéne, ezért olyan beesettnek tűnik a szemem alatt, barnás. Nagyon olyan érzésem van hogy ez nem fog változni már, nem tudom mi tévő legyek, mert eléggé zavaró, igazából a karikának az íve zavar ugye aza könnyárok hogy teljesen látszik az íve még a külső íve is, a másik szememnél is karikás de ott csak a belső szemzugnál ami mindig is olyan volt tehát az nem zavaró, kicsit bonyolultan fogalmaztam de biztosan tudja doktorúr mire gondolok, szemhéjplasztikán nem is gondolkoznék egyébként, nem tudom milyen megoldások jöhetnének szóba? Tanácsát köszönöm szépen! Üdvözlet!!


dr. Pataki Gergely

Kedves Hölgyem !

A szem körüli/alatti bőr elszíneződése az adott területen lévő bőr alatti kötőszövet/zsírszövet visszahúzúdása, elvékonyodásda és/ vagy “genetika” vagy hormonális hatás következmény is lehet. Ha sötét elszineződésről van szó, lehet, hogy a zsírszövet, akár ilyen fiatalon történő visszahúzódása esetén a fény esik másképp, ill. a vékonyabb kötőszövetben dúsabbnak ható érhálózat hat sötétebbek. Az, hogy a könnyárok íve jobban látszódik egyértelműen utalhat a zsírszövet visszahúzódására és az arcközép süllyedésére is.

Több megoldás létezhet. Gyakran végzünk sajátzsír-visszatöltést, vagy hyaluronsavas töltést, dermabráziót vagy lézert is a fenti problémák miatt.

Plasztikai sebészhez forduljon mivel ez a szakma tudja esztétikai problémájára a legszélesebb palettán mozgó megoldásokat nyújtani.

Üdvözli Önt,

dr. Pataki Gergely

plasztikai sebész, a Premium Plasztikai Sebészet vezető orvosa

 Do NOT follow this link or you will be banned from the site!
error: Szerzői jogvédelem alatt álló tartalom.