fbpx

Ajakfeltöltés 17 évesen

2013-01-05

Kedves Doktor Ur! 17 eves vagyok, es szeretnek ajakfeltoltest. Gondolom szuloi beleegyezes is szukseges. Erdeklodnek, hogy ajakfeltoltest mivel csinalnak? Mert en szeretnem ha tobb ideig kitartana, nem csak par honapig. De ugye nem szeretnem karos anyaggal feltoltetni az ajkamat... Es meg azt is szeretnem megtudni hogy hogy vannak az arak? Nem szeretnek tul nagyot...A felso ajkamat egyszeresen szeretnem megnovelni, az alsot pedig ketszeresen! Valaszat elore is koszonom! :)


dr. Pataki Gergely

Kedves Hölgyem !

Kérem, hogy informálódjon a beavatkozásról itt: http://www.drpataki.hu/ajakplasztika-ajakformalas-ajakfeltoltes

18 éves kor alatt szülői beleegyezés szükséges és csak nagyon indokolt esetben végezzük !

Honlapomon megtalálható a Kiskegyed Fitt egyik tavalyi száma, melyben az alábbi mondatokat nyilatkoztam: ( http://www.drpataki.hu/az-ajakformalas-muveszete-ajakfeltoltes-ajaknagyo…)

” Sajnos az ajakformálást más szakmák – pl. fogászok – is kezdik végezni. Ezért fontos olyan szakembert választani, aki képzése során a legtöbbet foglalkozott az ajkak anatómiájával, helyreállításával. A szájüregben való pontos tájékozódás nem helyettesíti a plasztikai sebészeti képzést, szemléletet és adott esetben szükséges művészi látásmódot.”

Üdvözlettel,

dr. Pataki Gergely

plasztikai sebész, a Premium Plasztikai Sebészet vezető orvosa

 Do NOT follow this link or you will be banned from the site!
error: Szerzői jogvédelem alatt álló tartalom.