fbpx

Ajaknagyobbítás

2015-06-20

Kedves Doktor úr ! Rengeteg különböző árat találok a különböző klinikáknál. Hogyan érdemes szelektálni? Mit tartalmaznak az árak ? Az olcsó biztos hogy rossz? A drága biztos, hogy jó ? Permalip ajakimplantátumot szeretnék. Ehhez keresek megfelelő orvost. Esetleg adna tanácsot ? Képet is küldenék. Köszönöm szépen ! Luca


PMA

Kedves Hölgyem !

Megértjük kérdéseit és a helyzetből eredő tanácstalanságát. Az alábbi pontokban szeretnénk Önnek segíteni és bővebb információt adni, minden részletre kiterjedően.

A plasztikai sebészeti klinikák árai a világon mindenhol nagyon változatosak. Általában véve elmondható, hogy a páciensek szeretik összehasonlítani a plasztikai sebészetek árlistáit. Ez természetes igény, de szinte lehetetlen és igen sok tévedés forrása lehet. Az egyik ok, hogy az egyes árlisták nehezen összehasonlíthatók, mert nem tudni, hogy mit jelent az olyan általános meghatározás, mint „mellnagyobbítás” vagy „ránckezelés”, az egyes sebészeteken. A tévedések egyik oka, hogy nem biztos, hogy az a módszer adja számára az ideális eredményt, amit ő kiválasztott egy listáról.

Mindkettőnek többféle módszere van, a leggyakrabban végzett, meglehetősen szerény és rövidtávú eredményű, egyszerű beavatkozástól (feltöltés gyorsan felszívódó töltőanyaggal, vagy mellnagyobbítás sima felszínű mirigy alá behelyezett implantátummal) a korszerű, tartós eredményt adó, esztétikailag a maximumot hozó beavatkozásig. Tehát két mellnagyobbítás közt is igen nagy különbségek lehetnek, nem csak az esztétikai eredmény minőségében, de az ezzel összefüggő módszerek közt is. Ez olyan, mintha fürdőruhák árait hasonlítanánk össze, amiben a kínai piac egyszezonos termékei és a márkás termékek is benne vannak.

A plasztikai sebészeteken lehetnek rejtett költségek is. Fontos tudni, hogy mi mindent tartalmaz az ár részletesen. Tartalmazza-e a kontrollokat és hány évre pl. egy implantátum esetében?

Plasztikai sebészeti árak kialakításánál a hazai és nemzetközi szakmai életben elfogadott módszert alkalmazzuk, mely szerint az orvos munkája nem érhet kevesebbet, mint a beültetett anyagok ára. Továbbá benne van a garancia is, melyet pl. egy ismert orvos cége adhat. Garancia például az is, hogy a cég tulajdonosa maga is plasztikai sebész.

A tartós ajakimplantátum beültetés nem egyszerű ajaknagyobbítási eljárás, számos veszélye is lehet. Egyébként a Permalip beültetés viszonylag új eljárás a plasztikai sebészeti palettán, ezért nagy az árak szórása. A következő években az árak kiegyenlítődése várható.

Javasoljuk, hogy hasonlítsa össze az árakat és az ellátás minőségét több helyen és döntsön belátása szerint. Ha az ár fontos Önnek elsősorban, akkor bizonyára talál olcsóbb helyet a Premium Plasztikai Sebészetnél. Ha Pataki doktor által végzett beavatkozás fontos Önnek, és hozzá szeretne menni, akkor a megadott időpontokban Ő is áll rendelkezésére az adott áron. Reméljük, hogy adott esetben egyszer pácienseink között üdvözölhetjük !

Pataki doktor újra átnézte a képeket és arra a következtetésre jutott, hogy a hosszú orralap-ajakpír távolság miatt Önnél elképzelhető, hogy nem érhető el a fotókon megküldött kívánt eredmény önmagában Permalip implantátummal. Egy implantátum ezt a távolságot tovább nyújthatná és az ajka “leesett” küllemet ölthetne. Elképzelhető, hogy egy ajakemelési beavatkozásra is szüksége lehet (lip-lift). Mindezeket reálisan egy részletes konzultáción lehet plasztikai sebészünkkel értékelni és a legjobb eljárást Önnek megtervezni.

Tisztelettel, üdvözlettel:

Edit

dr. Pataki Gergely plasztikai sebész asszisztense

 Do NOT follow this link or you will be banned from the site!
error: Szerzői jogvédelem alatt álló tartalom.