Állcsontműtét

2010-05-24

Üdvözlöm Dr.Úr! Az érdekelne,hogy mennyibe kerülne egy állcsontműtét,mivel az alsó állam annyira beljebb helyezkedik el,hogy ez esztétikai problémákat okoz.Vagyis nincs az a szép formás állivem.És,hogy hol lehetne elvégeztetni ezt a műtétet? Előre is köszönöm!


PMA

Kedves Hölgyem !

Problémájára annak kifejezettségétől és a társtűnetektől függően több megoldás létezik, ezért pontos választ csak személyes vizsgálat után lehet adni. Okoz-e fogsorzárási problémát / harapási minta elmaradást, tehát az egész fogas-állkapocs beljebb helyezkedik-e el stb. ? Sok megválaszolatlan kérdés van.
Megoldásként szóba jön például: az áll elé prothesis beültetése, az állcsúcs átfűrészelése és előre való eltolása vagy az egész állkapocs átfűrészelése és helyzetének megváltoztatása, vagy a fentiek kombinációja is.

Amennyiben nem fejlődési rendellenesség ill. baleset következménye, az esztétikai műtétet a TB nem támogatja. A műtét árát több tényező is befolyásolja.
Plasztikai sebészek és szájsebészek magánpraxisokban ill. állami intézmények keretei között országszerte foglalkoznak a problémával.
Összefoglalva: személyes konzultáció szükséges ! Jelentkezzen emailben amennyiben úgy érzi, hogy segíthetünk.

Minden jót !

dr. Pataki Gergely

plasztikai sebész, a Premium Plasztikai Sebészet vezető orvosa

 Do NOT follow this link or you will be banned from the site!
error: Szerzői jogvédelem alatt álló tartalom.