Alsó és felső szemhéjplasztika

2016-06-04

Tisztelt Doktor Úr Alsó es felső szemhéjplasztikávai beavatkozással kapcsolatban szeretnék árajánlatot kérni. Csatoltam pár képet annak reményében, hogy segitségül szolgálhat. Jelenleg nem tartózkodom Magyarországon, pár hónap mulva leszek otthon kb. 8 hetig. Egyébként 32 éves vagyok és meggyőződésem, hogy leginkább genetikai eredetű a a nemkivánt elváltozás. Némi asszimetria is megfigyelhető az érintett területeken, a jobb szem allatti táska sokkal erőteljesebb, mint a bal oldali. Saját megítélésm szerint az zsírpárnák eltávolítására lehet szükseg, amik jól láthatóak ha picit erőteljesebben ráncolom a szem alatti felületet. Doktor Úr ezt nyilván jobban tudja majd. A felső szemhéjak is meg vannak kissé ereszkedve, az utóbbi 1-2 ev alatt egyre szembetűnőbbé vált az elváltozás. Ha lehetséges egy műtét keretében szeretném mindkét korrekciót. Sydneybol repülök Budapestre de nem vagyok budapesti lakos igy hát szállásról is gondoskodnom kell. Kérdésem az lenne kb. mennyibe kerülne a beavatkozás illetve az első konzultaciótól számítva mennyi időn belül lehetne leggyorsabban műteni? Úgy tervezem hogy május végén érkezek, így Jún 1-en hétfőn akár fel is tudnám keresni ha az megfelel Önnek. A hétvége előtt szeretnék repülőjegyet és szállást is foglalni. Előre is köszönöm mielőbbi válaszát. Üdvözlettel: Alíz


PMA

Kedves Alíz!

Pataki doktor nevében köszönjük bejelentkezését!
Sajnos mostanig vártunk, hogy kiderüljön Doktor úr itthon lesz-e az Ön által megjelölt időpontban, de nem tudjuk vállalni a június elsejét. Viszont a június 8-dikai héten mind a konzultációra, mind a beavatkozásra sor kerülhet, amennyiben ez Önnek is megfelel. Mindkét szemhéjplasztika együlésben elvégezhető.

A fotókat nézve valóban alsó-felső szemhéjplasztika is szóba jöhet, melynek ára klinikánkon a mellekelt árlista szerinti. Szóba jön még a sajátzsír feltöltés is, de nem valószínű, hogy zsírszövet eltávolítás szóba jön, mert Pataki doktor szerint a táskásodás egy fenomenon, mely kevesbé a táskánál lévő zsírfelesleg, inkább a körülötte található zsír ill. anyaghiány róvására írható. Itt egy minimális mennyiségű botox alkalmazasa is seg‎íthet a teljes eredmény eléréséhez az előzőek kiegészítéseképpen.

Csatoltam egy információs anyagot a szemhéjplasztikáról es a leírt beavatkozásokról.

Várom szíves visszajelzését az időponttal kapcsolatban!
Köszönöm türelmét!

Üdvözlettel:

Sarolta

dr. Pataki Gergely plasztikai sebész asszisztense

 Do NOT follow this link or you will be banned from the site!
error: Szerzői jogvédelem alatt álló tartalom.