Alsó, felső szemhéjplasztika

2012-06-16

T. Doktor Úr! 64 éves nyugdíjas nő vagyok, és nem érzem még nagyon idősnek magam. Alsó- felső szemhelyplasztikát szeretnék. Szeretném megkérdezni, hogy csak csinos nőknek végeznek műtétet, vagy nincs különbség és mindenkinek. Nem ciki ebben a korban? Mennyibe kerül egy ilyen műtét? Előre is köszönöm válaszát. Zsu


dr. Pataki Gergely

Kedves Hölgyem!

A szemhéjplasztikát nagyon gyakran idősebb emberek veszik igénybe. A szemhéjak bőrfeleslege különböző okok miatt gyakran csak későbbi életkorban okoz orvosolandó problémát. Van olyan ember, aki kevesebbet törődik az öregedés megelőzésével, és későbbi életkorban szánja el magát egy plasztikai beavatkozásra. Van olyan akinek genetikailag kedvező bőrtípusa miatt eleve később lesznek gondjai.

A szemek az arc jellegének fontos meghatározói és sajnos az öregedés jelei, a ráncok talán leghamarabb a szem körül jelentkeznek. A megereszkedett, lelógó felső szemhéj bőre miatt nemcsak a szemek, hanem az egész arc fáradtnak és szomorúnak tűnhet. A ráncos, lógó szemhéjak és a szem körüli táskák fáradt, öregedő külsőt kölcsönöznek tulajdonosuknak. Ez már ifjúkorban kialakulhat és befolyásolja a jó megjelenést és a pozitív kisugárzást egyaránt.

Kérem tájékozódjon még a : http://www.drpataki.hu/szemhejplasztika link alatt is.

Az árak egyéniek, sok mindentől függenek.

Üdvözlettel,

dr. Pataki Gergely

plasztikai sebész, a Premium Plasztikai Sebészet vezető orvosa

 Do NOT follow this link or you will be banned from the site!
error: Szerzői jogvédelem alatt álló tartalom.