Alsó szemhéjplasztika és a szem alatti rész

2012-12-18

Tisztelt Doktorúr! Nekem kb 2 hónapja megsérült egy pattanástalanitó géltől az egyik szemem alatt a bőr, olyan volt hogy egyből elsötétedett,ödémás lett.23 éves vagyok és sose volt karikás a szemem. Lassan javul, de az egész szemem alatti terület ,sötétes, barna.És kialakult karika is ami eddig nem volt. Azt lenne a kérdésem hogy ezt mivel lehet orvosolni? Helyre jön magától, mert én már gondolkoztam hyaluronsavas feltöltésen is, csak az az igazság hogy nem szeretnék elhamarkodottan dönteni. Ön mit tanácsolna? Üdvözlettel: József


dr. Pataki Gergely

Kedves József !

Az alsó szemhéj és a középarc területe fontos, de veszélyes területek is az arc esztétikai sebészetében. Mindenképpen indokolt körültekintése.
Szerintem, nem kizárt, hogy a gélben lévő szteroid, vagy egyéb anyag elgyengítette a vékony szöveteket, “karikásodáshoz”, az alsó szemhéj duzzanatához vagy a szövetek megereszkedéséhez vezetve ez által.
Ezeket a karikákat, ha valóban szöveti fogyás, illetve megereszkedés okozza: gyakran orvosoljuk hyaluronsav vagy sajátzsír visszatöltéssel.

Amennyiben gondolja jelentkezzen be rendelésemre.

Üdvözli Önt:

dr. Pataki Gergely

plasztikai sebész, a Premium Plasztikai Sebészet vezető orvosa

 Do NOT follow this link or you will be banned from the site!
error: Szerzői jogvédelem alatt álló tartalom.