fbpx

Alulfejlett mell, csőmell

2015-01-14

Kedves Doktor úr! Segítségét szeretném kérni, vagyis a tanácsát. Még senkihez sem fordultam problémámmal, mert azt gondoltam hátha változni fog idővel a mellem, de nem változott. Mostanra nagyon szégyenlem, senkinek sem merem megmutatni magam. 23 éves vagyok. 10 évesen kezdett el nőni a mellem, amik nagyon lassan növögettek. Kicsik maradtak (75/b), ami nem lenne akkora baj, ha formásak és szépek lennének. De kiderült számomra, hogy csőmellem van, amivel lehetetlen megbarátkozni, próbáltam elfogadni, de nem megy. A mellbimbóm nem emelkedik ki a bimbóudvarból, a bimbóudvar pedig hatalmas és pufók, viszont az sem emelkedik ki a mellemből. Ilyenkor a bimbóudvar színe olyan, mint a bőröm. A bimbóudvar alatt alig van zsírszövet, sőt, szinte nincs is. A tükörbe nézve csak két kiemelkedő WC papírgurigát látok. A bimbóudvarom kb. olyan 7-8 cm, és a mögötte lévő zsírszövet sem sokkal szélesebb! Valamennyire változik az állapota hidegre és megfogásra, de ez átmeneti állapot, és a pillanatnyi változás sem tesz elégedetté. Mit javasol? Lehet ezen segíteni? Angelika


dr. Pataki Gergely

Kedves Angelika!

Köszönjük levelét!
Szeretném elmondani, hogy a csőmell fejlődési rendellenesség, amely nagyon szépen korrigálható. Sajnos nincs egyedül, sok nőtársa rendelkezik vagy rendelkezett tubuláris emlővel.
Szép számmal vannak hasonló problémával küzdött pácienseim, akik mostanra boldog és teljes nőnek érzik magukat. Implantátummal, felvarrással, a mellszövet alakításával, esetleg sajátzsír visszatöltésével lehet jó eredményt elérni. Tökéletes modell melle nem lehet e fejlődési rendellenességgel született hölgyeknek, de majdnem olyan igenis lehet!
Csak biztatni tudom, mert ennek javítására számtalan példa van nemcsak az én praxisomban, hanem szerte a világban.

Javaslom, hogy jöjjön el egy konzultációra, ahol mindent kérdésére választ kap!

A témában hasznos információkat talál az alábbi linkeken:
http://www.drpataki.hu/mellplasztika
http://www.drpataki.hu/mellnagyobbitas-elott-es-utan

Üdvözlettel:

dr. Pataki Gergely

plasztikai sebész, a Premium Plasztikai Sebészet vezető orvosa

 Do NOT follow this link or you will be banned from the site!
error: Szerzői jogvédelem alatt álló tartalom.