fbpx

Arcfiatalítás

2015-02-16

Kedves Pataki Doktor ! Tavaly botox kezelésen voltam Önnél, mellyel nagyon elégedett vagyok. Arcfiatalítást szeretnék és a Hyaluronsavas töltésről szeretnék érdeklődni, illetve megtudni, hogy milyen márkájú terméket/termékeket használnak. A Juvederm Ultra is tartalmaz lidocaint, vagy az csak az egyéb termékekben van (pl. Ultra Plus XC) ? Nem használhatok sajnos lidocaint, még fogászati kezelésekhez sem (allergia/túlérzékenység miatt). Azt meg el tudna magyarázni, hogy a beavatkozas után általában hány kontrollra van szükség és mikor (hány nappal a beavatkozás után) kerül rájuk sor? Köszönettel, S. Maria


PMA

Kedves Mária!

Örülünk, hogy újra megkeresett minket!
Prémium hialuronsavval dolgozik Pataki doktor, pl. Juvedermmel, ami a márkanév, és az Allergan a gyártója .

Az Allergan a gyártója ugyanúgy a Surgyderm XP 24 (2×0,8) nevű terméknek, ami egy első generációs hialuronsav, ez nem tartalmaz Lidocaint. Hatásában nem annyira tartós (6-12 hó), mint a Juvedermek (12-18 hó), de ugyanolyan szép eredmény érhető el, mint a Juvedermmel.

A beavatkozást követő pár napon belül el kell jönni egy ún. masszírozásra, majd 1-2 hónap múlva egy kontrollra. Amennyiben Ön ez utóbbit nem teheti meg, akkor elegendő fotókat küldenie az eredményről.

Csatoltam egy információs anyagot a hialuronsavról.

Várom szíves visszajelzését!

Üdvözlettel:

Edit

dr. Pataki Gergely plasztikai sebész asszisztense

 Do NOT follow this link or you will be banned from the site!
error: Szerzői jogvédelem alatt álló tartalom.