fbpx

Arcplasztika, ránctalanítás, anti-aging módszerek

2016-01-15

Jó napot kivanok dr. Úr! Szeretnék idopontot kérni konzultációra, az arcplasztika, illetve ránctalanítás érdekelne. Az időpont februártól lenne megfelelő nekem, mivel nem Magyarorszagon élek. Szeretnék továbbá az árakról is érdeklődni. Köszönettel: Erzsébe


PMA

Kedves Erzsébet!

Köszönjük Pataki doktor nevében levelét.
Az arcfiatalításnak, ránctalanításnak több alternatívája van, de azt, hogy Önnek melyik lenne a megfelelő, ezt Doktor úr egy személyes vizsgálat után tudja megmondani Önnek.
Sokban segítené a véleményezést, míg nem kerül sor a konzultációra, ha küldene arcáról egy jelenlegi és egy 10-15 évvel ezelőtti képet.
Konkrétabb terápiát és árat is tudnánk javasolni.

A továbbiakban és mellékletekben olvashat a különböző eljárásokról:

Viszonylag a legegyszerűbb és leggyorsabb megoldás a hialuronsavas feltöltés. (gyakran kombinálja Doktor úr botoxxal)
A konzultáció minden esetben szükséges, utána rövid időn belül biztosítunk időpontot a beavatkozásra.

Szinte azonnal látszik az eredmény, gyógyulási idő nincs, legalább 1-1,5 évig tartós hatást eredményez. Beavatkozás után egy kontrollra- masszázsra kell visszajönni.

Az alábbi linkeken olvashat, mint a  hialuronsavas arcfiatalítás, vagy a botox kezelés:
http://www.drpataki.hu/ranckezeles-kerdesek-hialuronsavas-rancfeltoltesrol-arcfiatalitas-szepseg-hosszu-tavu-befektetes
http://www.drpataki.hu/arc-ranctalanitas-hialuronsavval
http://www.drpataki.hu/botox-ranctalanitas

A mikrostrukturális sajátzsír visszatöltés tartós megoldást eredményezhet, de ez egy személyes konzultáció során fog majd kiderülni, hogy ez a jó megoldás az Ön esetében.

A sajátzsír visszatöltést arcba  többnyire altatásban történik, amihez általában a has és derék esetleg comb területéről nyerjük a visszatöltéshez szükséges zsírmennyiséget. Ezt majd szűrjük, válogatjuk, és utána kerül visszatöltésre. Ez kórházi körülmények között történik. Egy éjszakát bent kell tölteni. Előtte vérvizsgálat szükséges. A gyógyulás néhány nap, max. egy hét.

A sajátzsír visszatöltés zsírleszívást igényel, és elkerülendő az egyenetlenséget, kompressziós nadrágot (övet) kell hordani hetekig. Csatoltam a sajátzsírvisszatöltésről egy felvilágosító dokumentumot.

A konzultáció során derül ki, hogy Önnek hová és mennyi sajátzsír töltőanyagra van szüksége.
Ennek költségét nehéz lenne látatlanba megmondani, helyi érzéstelenítésben is történhet, de ezt Doktor úr ritkán alkalmazza, inkább altatásban végzi.

http://www.drpataki.hu/arcfeltoltes-sajat-zsirral

Remélem, tudtam segíteni a tájékozódásban. Konzultációra jelenleg március végén, áprilisra tudnék adni, Doktor úr előjegyzése nagyon telített.

Üdvözlettel:

Klára

dr. Pataki Gergely plasztikai sebész asszisztense

 Do NOT follow this link or you will be banned from the site!
error: Szerzői jogvédelem alatt álló tartalom.