Mellnagyobbítás szakvéleménnyel

2010-10-11

Tisztelt Doktor Úr! Azt szeretném kérdezni, hogy pszihiáteri szakvéleménnyel, javallatra se támogathatja a TB a mellnagyobbítást?????


PMA

Kedves Holgyem ! Uram ?

Ne haragudjon, mivel nem derul ki levelebol a neme, a pontossag kedveert a valaszban minden eshetosegre kiternek.

1. Abbol indulok ki, hogy On holgy, es sajnos el kell, hogy keseritsem> sajnos tamogato pszichiatriai szakvelemennyel sem erheto el TB tamogatas mellnagyobbitas eseteben. Kivetelt kepez nehany fejlodesi rendellenesseg (pl. Poland szindroma), de ezek rendkivul ritkak. Kerem vegye szamitasba, hogy ma mar lehetseges esztetikai mutetekre hitelt is felvenni es keressen fel egy plasztikai sebeszt, hogy az arakrol es lehetosegekrol tajekoztatast kapjon.

2. Amennyiben On ferfi es azon ritka es igazolt korismevel diagnosztizaltak, hogy tranzszexualis > nos ez esetben elvileg megkaphatja a TB tamogatast.

dr. Pataki Gergely

plasztikai sebész, a Premium Plasztikai Sebészet vezető orvosa

 Do NOT follow this link or you will be banned from the site!
error: Szerzői jogvédelem alatt álló tartalom.