10 centivel nagyobb melleket szeretnék – folytatás

2011-11-16

Tisztelt Doktorur! Ez mit jelent hogy a projekciotol függ? Ha extra magas lenne az növelné több cm.el? Mivel felül nincs mellem az anatomiai szeritem nem jol mert felül szeretném kerekiteni. Azt mondta valaki hogy az extra magas az nem szép mert olyan brazilos hosszukas melleket csinal. Ez mit jelent? Mi az hogy brazilos? Nem értem. Extra magasnál nincs magasabb ugye? de akkor annál nő a mellbőség jobban?Kimértem ahogy irta de kb 800cc vel lett 10 cmrel több az meg azért sok gondolom.De ezzel a grizzel nem tud csucsosodni lehet azért lett 800. Tisztelettel: Leila


dr. Pataki Gergely

Kedves Leila!

Köszönöm a türelmét. Kongresszuson voltam, ezért a több napos válasz.
1. A mellbőség projekciótól is függ: ez azt jelenti, hogy nem csak a behelyezett implantátum volumenjétől (térfogatától), hanem az implantátum bimbó alatti részének az implantátum alapjától mért távolságától is.
2. Igen az extra magas, magasabb mint a magas, ill. a közepes és ez jelenthet nagyobb mellbőséget, adott esetben szebb formát. (adott esetben !!)
3. Ez így nem feltétlenül igaz, mert az anatómiai implantátumot pl. adott eseteben magasabbra lehet feltolni az izom alá, így a dekoltázs is szebb formájú lehet ! (itt is érvényes, hogy adott esetben: ez az izom és egyéb anatómiai viszonytási pontok egymáshoz mért arányaitól függ elsősorban)
4. Brazilos mell: feszes, ovális, csúcsos, nagy projekciójú mellet értenek sokan alatta. Ez akár “afrikai” melleket is jelenthet, hiszen itt is gyakori a fiatal hölgyek fenti konstellációja. Az átlag brazil hölgyek komoly arányban rendelkeznek afrikai génekkel. (részben behurcolt rabszolgák leszármazottai)
5. Az extra magas a legmagasabb. (Extra high prifile breast implant)
6. Elvileg igen, ha azonos méretű (térfogatú) implantátumot veszünk alapul.
7. Igen a 800 cc soknak túnik, ilyen méretet nehéz grízzel, rízzsel kimérni. Valóban a csúcsos implantátumokat csak próbaimplantátummal tudnánk modellezni!

Ehhez már szükséges lenne a személyes konzultáció !

Várom rendelésemen!

Tisztelettel,

dr. Pataki Gergely

plasztikai sebész, a Premium Plasztikai Sebészet vezető orvosa

 Do NOT follow this link or you will be banned from the site!
error: Szerzői jogvédelem alatt álló tartalom.