Csőmell mellplasztika

2012-01-07

Tisztelt Doktor Úr! 20 éves vagyok, egészen kicsi csőmelleim vannak, viszont legalább egyformák. Egyáltalán nem szeretném nagyobbítani. Csak az lenne a nagy álmom, hogy egy kicsit kerekebbek legyenek. Egy egész kicsi imlantátum behelyezésével, lehet-e segíteni a csőmellek formáján? Hallottam arról, hogy a csőmelleknél korrekciós műtétekre is szűkség van (mellfelvarrás, mellbimbó kissebítés)az imlantátum behelyezése mellet. Megmondom őszintén anyagilag még az imlantátum behelyezést kibírnám, de több műtétet már nem. Lehetséges-e, hogy csak imlantátum beültetéssel megúszhatnám, és egy kicsit kerekebb melleim lehetnének? Megtisztelő válaszát előre is nagyon köszönöm!


dr. Pataki Gergely

Kedves Hölgyem !

A “csőmell” (tubuláris emlő) egy olyan fejlődési rendellenesség, melyet általában egy komplex műtéttel tudunk helyreállítani. Felvarrás nem mindíg szükséges, de bimbókicsinyítés és a fejlődési rendellenességet okozó képletek modellálása, alakítása általában igen.
Ritkán előfordul, (enyhe esetekben) hogy elegendő egy implantátum behelyezése is ! Ennek eldöntéséhez vizsgálat szükséges !

Amennyiben gondolja jöjjön el egy konzultációra !

Minden jót kívánok !

dr. Pataki Gergely

plasztikai sebész, a Premium Plasztikai Sebészet vezető orvosa

 Do NOT follow this link or you will be banned from the site!
error: Szerzői jogvédelem alatt álló tartalom.