fbpx

Csúnya hegek mellnagyobbítással kombinált mellfelvarrás után

2016-04-27

Kedves Doktor Úr ! Rengeteg jót hallottam Önről, sajnos még nem ismertem amikor megcsináltattam a mellemet (felvarrattam és megnagyobbíttattam) fél évvel ezelőtt. Máig vártam, de nem bírom tovább, “fordított T metszést csinált az egyik legjobb pesti sebész” , de borzasztó eredménnyel. Nem világosított fel, hogy mi várható. Fél és egy centis vörös hegeim vannak és felemás a melleim mérete és a bimbó állapota. Nem merek a férjem előtt levetközni, pedig szexi szerettem volna lenni. Mit lehet csinálni, javul e még az állapot. vissza lehet-e csinálni ezt és van –e garancia. Köszönöm, ha megnyugtat, Mária


PMA

Kedves Mária!

A mellnagyobbítással kombinált mellfelvarrás a plasztikai sebészet egyik legnagyobb kihívása, legnehezebb műtéte. Nagyon precíz kimérést igényel, és a páciens többszöri részletes felvilágosítása, berajzolás és együtt tervezés szükséges.

Egy felvarrás előtt klinikánkon fokozott figyelmet szentelünk pácienseinknek. Sajnáljuk a történteket és azt, hogy hiányosnak érzi orvosa felvilágosítását.

Mi sokszor ún. vertikális metszésből is meg tudjuk oldani a felvarrást, de ehhez szükséges a szövetek jól formálhatósága. Persze azt, hogy ez Önnél lehetséges lett volna-e, nem tudjuk.

A hegeket eltüntetni nem lehet, de halványítani igen, hegkezelést kell alkalmazni szilikontapasszal és lézerrel.

Javasoljuk, hogy keresse meg kezelőorvosát, és tájékozódjon a hegek kezelésének lehetőségeiről!
Amennyiben ez nem éri el a kellő eredményt, új felvarrás, korrekció és szimmetrizálás lehet szükséges.

A hegek kezeléséről részletes információt talál ide kattintva.

Üdvözlettel:

Rita

dr. Pataki Gergely plasztikai sebész asszisztense

 Do NOT follow this link or you will be banned from the site!
error: Szerzői jogvédelem alatt álló tartalom.