fbpx

Félhold alakú mellfelvarrás

2017-06-22

Tisztelt Doktor Úr! Érdeklődnék, hogy csak félhold alakú legminimálisabb mellfelvarrás kb. milyen költséggel jár, jelenleg a mellem mérete A-s jóindulattal 75B, de már az sem az igazi. Fogyás következtében történt, viszont én magam nagyobb műtétbe nem egyeznék bele. Ez elképzelhető ebben a formában: Előre is köszönöm a választ! Már másik orvossal megnézettem, ő nem csak a félhold alakút, akarta elvégezni, nekem viszont ez nem tetszik. Üdvözlettel, Beatrix


dr. Pataki Gergely

Kedves Beatrix!

Félhold alakú mellfelvarrást az 1920-as és 30-as években végeztek kísérleti jelleggel (Dr. Joseph), ennél azonban a heg futási helyén hegesedik a legrosszabbul a mell, emiatt mindig kiszélesedett hegekkel jár. Ilyen műtétet józan megfontolású plasztikai sebész nem vállal, így mi sem. Javasoljuk, hogy fogadja el a modern technikát, amit a plasztikai sebészek ajánlanak.

Ezek közé tartozik a belső mellfelvarrás, amely a mirigyállomány és az izomzat között preparált rétegbe helyezett öltésekkel a mell csúsztatásos felvarrása, vagy a külső mellfelvarrás különböző metszési lehetőségekkel (csak a bimbóudvar körüli metszés, vertikális metszés, vagy fordított “T”).

Üdvözlettel,

dr. Pataki Gergely

plasztikai sebész, a Premium Plasztikai Sebészet vezető orvosa

 Do NOT follow this link or you will be banned from the site!
error: Szerzői jogvédelem alatt álló tartalom.