Férfi intimpasztika, kicsi méret

2013-09-01

melyen tusztelt doktor ur.29 eves ferfi vagyok,es van egy kicsi problemam.a penisem merete erekcios allapotban csupan11,3cm.tudom,hogy ez kicsi sot.es mar tobb problemam volt ezzel parkapcsolataimban.mar anyira durva a helyzet,hogy mar nem tudom magam ferfinak erezni a sok megalaztatas miatt.a kerdesem a kovetkezo,van e barmilyen modszer a penis meretenek megnovelesere?es ha igen akkor mi?elore koszonom valaszat.


dr. Pataki Gergely

Kedves Uram !

Egy erektált állapotban 11,3 cm-es pénisz természetesen a magyar átlagnál statisztikailag kisebb, de még normális és pl. több ázsiai ország átlagához közeli.

A pénisz hosszán kívül egyébként nagyon sok minden más is befolyásolja az örömteli együttlétet. Ilyen pszichés tényező pl. a két egyén közötti harmónia és szeretet, de ha csak anatómai tényezőket nézünk akkor erekció minősége (meddig tart ) stb. és a hossznál kutatások szerint jóval fontosabb pénisz vastagsága is.

Javaslom, hogy ennek tudatában értékelje a helyzetet, és ha még mindig bizonytalan, keressen fel egy péniszvastagítással (nagyobbítással) foglalkozó plasztikai sebészt vagy urológust.

Pénisznagyobbító műtéteket országszerte plasztikai sebészek és urológusok végeznek. A hossznövelő eljárás egyik fajtája során a pénisz felfüggesztő szalagját vágjuk át és helyezzük a pénisz testközeli végéhez közelebb. A műtétnek komoly rizikói vannak !
A vastagítás történhet saját zsírszövettel vagy hyaluronsavval, amelyet elsősorban plasztikai sebész kollégák végeznek. Ez biztonságos eljárás gyakorlott kezekben. A vastagítás optikailag szép eredménnyel jár, de hyaluronsav esetén másfél évre szól, a zsírszövettel való vastagítás pedig gyakran több beavatkozást igényel.

A sokak által elkövetett butaság, a vazelines töltés pedig rendkívül veszélyes, sokszor a pénisz vagy annak bőrének megmenthetősége is kérdéses lehet egy ilyen beavatkozás után !

Javaslom, hogy a részleteket egy konzultáció keretein belül beszélje meg választott orvosával.

Minden jót !

dr. Pataki Gergely

plasztikai sebész, a Premium Plasztikai Sebészet vezető orvosa

 Do NOT follow this link or you will be banned from the site!
error: Szerzői jogvédelem alatt álló tartalom.