Fizikai munka mellplasztika (mellnagyobbítás) után

2017-09-23

Kedves Doktor Úr! Nekem egy kerdesem lenne! Jovo het szerdan reggel 8-kor lesz a mutet, szombaton, legkesobb vasarnap szeretnek dolgozni, autóval, kb 3 óra hossza (takaritas). A heg a bimboudvar alatt félkorivben lesz. Előre is köszönöm a valaszt, nagyon fontos! Ágnes


dr. Pataki Gergely

Kedves Ágnes!

Ellenőriztem, Ön nem a mi páciensünk; nem is lehet, hiszen mi nem engedjünk meg azt (magunknak), hogy egy páciensnek ilyen fokú (és elképesztő) irreális elvárásai, tervei legyenek a műtét utáni időszakkal kapcsolatban.

A leírtakból adódóan Önnek nagy valószínűséggel mellnagyobbítása lesz (volt) implantátummal. Sok sikert kívánunk műtétjéhez, de szerintem egy szerdai műtét után értelmetlen, lehetetlen és igen veszélyes dolgozni vasárnap (illetve autót vezetni, pláne 3 óra mellizmot periodikusan igénybe vevő munkát végezni).

Amennyiben Önt erről plasztikai sebésze nem világosította fel, vagy az információ elsikkadt: szeretném tájékoztatni, hogy egy ilyen korai terheléssel kockáztatja a szép végeredményt (szimmetria) és jelentősen növeli a műtét utáni korai és késői szövődmények (szeróma, vizenyő, bevérzés, tokzsugorodás, gyulladás) lehetőségét.

Üdvözlettel,

dr. Pataki Gergely

plasztikai sebész, a Premium Plasztikai Sebészet vezető orvosa

 Do NOT follow this link or you will be banned from the site!
error: Szerzői jogvédelem alatt álló tartalom.