fbpx

Folyékony szilikon ajaknagyobbításra?

2016-12-18

Kedves Doktor úr! Szeretném folyékony szilikonnal ajkaimat formáltatni, mert néhány barátnőmnek ez van, de azt hallottam, hogy hosszú távon gyulladást okoz ez és baj lehet belőle, olyan nagyra nőhet a szám mint Voksán Virágé. Mit javasol? Köszönettel, A. Margit


PMA

Kedves Margit!

Köszönjük érdeklődését!

Folyékony szilikonnal semmi esetben sem javasoljuk ajkai formálását, mert az hosszú távon gyulladást okoz, és az ajkait visszafordíthatatlanul deformálhatja.

Mit javaslunk helyette ? Ajaknagyobbításra, ajakformálásra a legegyszerűbb és leggyorsabb megoldás a testazonos kötőszöveti anyaggal, a hialuronsavval történő feltöltés. Hialuronsavas ajaktöltés esetén a gyógyulási idő rövid, néhány napos kímélő életmód után szinte azonnal látszik az eredmény, a mellékhatások, szövődmények lehetősége csekély.

Az injekciós kezelés előtt személyes vizsgálat minden esetben szükséges, utána rövid időn belül biztosítunk időpontot vagy akár egybe tudjuk kötni a beavatkozással.

Az ajaktöltés után le szoktuk kontrollálni a kezelt területet, és egy speciális masszázst is alkalmazunk a szebb és tartósabb eredmény érdekében. Egy ampulla – mely általában elég a felső és az alsó ajak kezeléséhez is – általában legalább 1-1,5 évig tartós hatást eredményez. Ezt követően utántöltésre van szükség.

Az ajakformálásról ide kattintva tájékozódhat.

Az ajak formálása tartós szilikon implantátummal (Permalip), vagy sajátzsírral is lehetséges. Ezeknek a megoldásoknak az előnyeiről/esetleges hátrányairól a konzultáción nyújtunk tájékoztatást.

Az első lépés a konzultáció. Amennyiben szeretne eljönni hozzánk, viszonylag rövid időn belül tudunk biztosítani időpontot.

Remélem, hogy tudtunk segíteni a tájékozódásban.  Amennyiben további kérdése merülne fel, forduljon hozzánk bizalommal!

Üdvözlettel:

Rita

dr. Pataki Gergely plasztikai sebész asszisztense

 Do NOT follow this link or you will be banned from the site!
error: Szerzői jogvédelem alatt álló tartalom.