fbpx

Mellimplantátumok közötti különbség

2011-07-29

T. doktor Úr. Szeretném megkérdezni,mint plasztikai sebész szakorvost, hogy van-e méretbeli különbség a175 ml Down Corning és a 260 ml-es NAGOR RGI-DH protézis között és ha van lehet-e eredményesen korrigálni a mütétnél, amikor cserére kerűl sor.Melyik a következő méret az utóbbi protézisnél?,a260ml-es után melyik a követkeő méret? Tisztelettel köszönöm a válaszát.


dr. Pataki Gergely

Kedves Hölgyem!

Elsősorban méretbeli különbség. 175 és a 260 ml között pontosan 85 ml különbség van. Valószínűleg az első implantátum is kerek (bár nem írja a jelzését ) az második (itt írja a kódot) kerek formájú implantátum.
A DOW Corning cég amerikai, a Nagor angol. A Dow az amerikai piacon szerzett sok évtizedes reputációt, a Nagor fiatalabb cég, elsősorban az európai piacra szállít egyre növekvő választékban beszerezhető implantátumokat.
(Ezek mellett sok más kiváló minőségű és akár nagyobb méretválasztékú implantátum is van: Polytech, Allergan, Mentor)

A probléma az asszimmetria a mellei esetében, vagy nagyobbra szeretné cseréltetni az implantátumát ? A probléma lényegét, ha kifejti, jobban tudok segíteni.

Egyébként a NAGOR RGI-DH 260 után a 280 -as a következő méret, mely 116 mm -es alapátmérővel (átlóval) és 39 mm projekcióval rendelkezik. Így ez egy úgynevezett magas profilú implantátum.

Minden jót kíván !

dr. Pataki Gergely

plasztikai sebész, a Premium Plasztikai Sebészet vezető orvosa

 Do NOT follow this link or you will be banned from the site!
error: Szerzői jogvédelem alatt álló tartalom.