Gyermek fülfejlődési rendellenesség

2015-02-22

Tisztelt Dr. Pataki Gergely, Egy hónapja megszületett kislányunk. A jobb fülét egy kicsit elfeküdte, így az picit csálén áll. Nem tudjuk lehet e, illetve ha lehet meddig, valamit tenni ennek ügyében. Próbáltunk időpontot kérni a magánrendelőben, de az aszisztense csak áprilisra tudott volna időpontot adni. Nagyon kedves volt, és azt javasolta, írjunk önnek és csatoljunk képet. Egyedűl csak az ídő miatt aggódunk nehogy túl késő legyen. A hugom kisfiának is hasonló problémája van ahol is ön adott tanácsot neki. Igaz már későn, mert későn keresték fel önt. A háziorvos és a fül-orr gégész sem mondták neki, hogy ilyen picin is van megoldás, nem kell várni amíg nagyobb lesz. Segítségét előre is köszönjük, Üdvözlettel András


dr. Pataki Gergely

Kedves Uram !

Gratulálok gyermekük születéséhez. Megtekintettem a fotókat.
Fül fejlődési rendellenessége van, melynek neve “konstrikciós fül szindróma”.
Speciális fülporcszabályzó berendezéseket (hasonló mint a fogszabályzó) alkalmaznak az USA-ban és néhány hónapos korban a még modellálható porcos vázat helyrehajlítja.
Ennek az ára több ezer dollár. Külföldön fizeti a biztosító.
Jelenleg kifogytunk ebből és nem tudunk segíteni. Sajnos nem tudunk olyan helyet Magyarországon, ahol van erre még lehetőség.
Próbálják a fület ragasztani. És jelentkezzenek a gyermek fél éves korában.

Tisztelettel

dr. Pataki Gergely

plasztikai sebész, a Premium Plasztikai Sebészet vezető orvosa

 Do NOT follow this link or you will be banned from the site!
error: Szerzői jogvédelem alatt álló tartalom.