fbpx

Hajbeültetés, hajátültetés

2013-06-02

Kedves Doktor Úr! Mit kell figyelembe vennem a hajátültetés előtt, hogy sikeresen végbemenjen a műtét, és maximális eredményeket lehessen elérni, ha aktiv dohányos vagyok teljesen le kell mondanom a dohányzásról a műtét előtt és utánna, vagy valamilyen normát be kell tartanom? Úgy általánosságba véve mitől függ az hogy a beültetett graftok a lehető legnagyobb arányban megmaradjanak? Amit tudni kell rólam, 2 hajátültetési mütéten estem át halánték tájon, elég gyenge eredményekkel, és augusztusban tervezem a követlező mütétemet,de már egy másik klinikán. előre is köszönöm válaszát, üdvözlettel: János


dr. Pataki Gergely

Kedves Uram !

A hajbeültetés (hajátültetés) legmodernebb módszere a “hajhagyma egységenként történő” átültetés. Itt a FUE2 technika a legjobb. Ez tulajdonképpen mikrosebészeti módszerekkel történik. Nagyon gyakran 90%-os megmaradási ráta van, a végleges eredményre azonban fél-egy évet kell várni.

A graftok minél jobb megmaradása érdekében abba kell hagynia a dohányzást, speciálisan elő- és utókezelnünk kell a fejbőrét, értágítókkal és vitaminokkal. Kérem írjon emailt az info@drpataki.hu emailcímre és szívesen eloszlatom kételyeit ill. ajánlok Önnek megoldást!

Tisztelettel,

dr. Pataki Gergely

plasztikai sebész, a Premium Plasztikai Sebészet vezető orvosa

 Do NOT follow this link or you will be banned from the site!
error: Szerzői jogvédelem alatt álló tartalom.