fbpx

Hajbeültetést szeretnék

2011-10-23

Tisztelt Doktorúr! 35 éves férfi létemre sajnos eléggé kopaszodom, főleg a homlokomon, 2 félkör alakban...Hátul ill a fejtetőmön még nem annyira.. Gondolkoztam a hajbeültetésen, de annyira visszatartanak azok az eredmények, amiket a hires embereken látok pl Bajor, Korda, Vásáry André stb. ill az hogy én semmilyen pozitiv eredményt nem látok.. Sőt! Azt látom hogy még rosszabb lett mint volt korábban. Pedig ha hires embereknek is "igy" csinálják meg, akkor mit várjak én, átlagpolgár? Létezik ma olyan hajbeültetés, aminek valóban van látszata, eredménye? Ha ajánlana egy munkájához valóban értő specialistát, megköszönném, bár sajnos kételyeim vannak ezzel kapcsolatban! üdvözlettel Ernő


dr. Pataki Gergely

Kedves Uram !

A hajbeültetés (hajátültetés) legmodernebb módszere a “hajhagyma egységenként történő” átültetés. Ez tulajdonképpen mikrosebészeti módszerekkel történik.
Nagyon gyakran 90%-os megmaradási ráta van, a végleges eredményre azonban fél-egy évet kell várni. Nem értek maradéktalanul egyet azzal amit a híres emberekkel kapcsolatban ír: Vásáry Úr haja pl. rendkívül dús lett az utóbbi időben.
Kérem írjon emailt az info@drpataki.hu emailcímre és szívesen eloszlatom kételyeit ill. ajánlok Önnek megoldást!

Tisztelettel,

dr. Pataki Gergely

plasztikai sebész, a Premium Plasztikai Sebészet vezető orvosa

 Do NOT follow this link or you will be banned from the site!
error: Szerzői jogvédelem alatt álló tartalom.