fbpx

Has és mellműtét

2011-03-18

Tisztelt Doktor Úr! Szeretném megkérdezni,hogy van-e rá esély TB támogatással korrekciós has-mell műtétet végezni rajtam,szülés idején javasolta az ultrahangos orvos az alaki elváltozás miatt.30 kg súlyfeleslegem volt,megnyúlt a bőröm nagyon,melleim is alulfejlettek,nagyon önbizalomhiányos vagyok,férjem is elhagyott.Szeretnék még ismerkedni de ilyen testtel nem megy,minden orvosi vizsgálatnál is feszengek.Régen rajongtak értem,most esélyem nincs erre,én csak egy normális kapcsolatot szeretnék a kisfiam mellett és kellemes megjelenést.Jelenleg munkanélküli vagyok,mielőtt visszamennék az egészségügybe szeretnék túlesni a műtéten elfogadható áron.33 éves budapesti anyuka vagyok,örömmel venném ha valaki tájékoztatna a műtét elintézésének menetéről.Köszönöm válaszát!


PMA

Kedves Hölgyem !

Mélységesen együtt érzek Önnel. A plasztikai sebészet segíthet megtalálni a teste és a lelke közötti harmóniát, s talán még az Ön és környezete közötti harmóniát is.
Mellnagyobbítást, mellfelvarrást nem támogat a TB, mellkicsinyítést igen ritka esetekben. Hasplasztikát szintén igen ritka esetekben, csak a korábbi az orvostudakozo-n írt válaszleveleimben részletesen leírt, nagy testtömegindex-csökkenések (fogyások) után.
Azt javaslom, hogy keressen fel egy plasztikai sebészt és részletesen beszéljék át problémáit és a megoldási lehetőségeket.
Szívesen segíthetek én is, ha bejelentkezik az email-emen, vagy a honlapomon.

Minden jót !

dr. Pataki Gergely

plasztikai sebész, a Premium Plasztikai Sebészet vezető orvosa

 Do NOT follow this link or you will be banned from the site!
error: Szerzői jogvédelem alatt álló tartalom.