fbpx

Has korrigáló műtét

2012-02-19

T. Doktor Úr! 4 gyermekes anyuka vagyok.. 2003 ban volt egy hasplasztikai műtétem. Azóta még szültem 2 gyermeket.. A hasam még mindig szép, de az utolsó babát császármetszéssel szültem.. Kérdésem az lenne hogy lehetséges e egy korrigáló műtét tb támogatásra.. a 2003-as műtétnél nem tudták az összes stirámat eltütntetni, és szeretném a császár metszést is eltüntetni.. Lehetséges tb. támogatásra? A másik kérdésem az lenne, hogy 3 gyermekemet több mint egy éves korukig szoptattam, és ennek a mellem látta a kárát.. Sokkal kisebb és zacskó szerű lett ilyen esetben sem támogatja a tb, mert sajnos mellplasztikára nincs pénzem, viszont nagyon zavar és lelkileg megvisel a melleim pöttyedtsége.. Válaszát előre is köszönöm.. Veronika


dr. Pataki Gergely

Kedves Hölgyem !

Sajnos a TB nem támogat esztétikai műtétet. A striák (részleges) eltüntetése és a mellfelvarrás esztétikai beavatkozást igényelnének.
A császármetszés hegének kimetszése viszont a helyreállító műtétek kategóriájába tartozik. Ezt jelenleg finanszírozza a TB.
Kérem keresse fel a területileg illetékes plasztikai sebészetet, vagy forduljon szülész-nőgyógyászához. Segíteni fognak Önnek !

Gratulálok 4 gyermekéhez !!

Tisztelettel,

dr. Pataki Gergely

plasztikai sebész, a Premium Plasztikai Sebészet vezető orvosa

 Do NOT follow this link or you will be banned from the site!
error: Szerzői jogvédelem alatt álló tartalom.