fbpx

Hasplasztika

2010-03-27

Tisztelt Doktorúr! 2 gyermeket szültem császárral,mindkettő gyermek nagy súllyal született (4400g és 3980g),sajnos a bőrőm nagyon megnyúlt,ami borzasztóan zavar..Az lenne a kérdésem,hogy mi a feltétele a TB által támogatott hasplasztikának?Jelenlegi súlyom 104 kg,165 centi vagyok,diétázom,igy sikerült már 10kg-tól megszabadulni..Olvastam a testtömeg indexről,és arról is,hogy a legmagasabb súlyomat igazolnom kell..érdekelne,hogy ennek mi a menete? ELég ha a háziorvoshoz lemegyek és ő állit ki valalmilyen papirt? Előre is köszönöm a válaszát! üdvözlettel Hajnalka


PMA

Kedves Hajnaka !

Hasplasztikára támogatás 35 feletti induló testtömeg-index esetén jár (ez Önnek az adatok alapján így van), abban az esetben, ha ez legalább 10 egységgel csökkent (45 fölött 12 egységgel). A számításhoz kellene tudni induló testtömegét, ezt követőpen lehetne kiszámítani, hogy mennyire kell lefogynia ! (A számítást illetően lásd. korábbi kérdések).
Szükséges a legnagyobb testsúly igazolása is korábbi orvosi dokumentummal.
Ezek csak valós (korábban regisztrált) orvosi adatokon alapulhatnak!

Amennyiben a támogatási kritériumoknak nem felel, meg térítés ellenében végeznek plasztikai sebész kollégák hasplasztikát országszerte.

Üdvözlettel,

dr. Pataki Gergely

plasztikai sebész, a Premium Plasztikai Sebészet vezető orvosa

 Do NOT follow this link or you will be banned from the site!
error: Szerzői jogvédelem alatt álló tartalom.