Hasplasztika és lábszárformázás zsírátültetéssel

2014-11-26

T. Doktor Úr! 46 éves elmúltam, 4 gyermeket szültem. A 158 cm-es magasságomhoz 56 kg vagyok. A hasamról leszívott zsírt szeretném a vádlimba átültetni, ami alkatilag formátlan, pedig rendszeresen futok, de nem alakult szépen a lábformám. Tanítónőként dolgozom, így bármikor nem tudok kivenni szabadságot, de van téli szünetem, tavaszi és nyári. Mikor érdemes megcsináltatni, hogy a munkában ne hátráltasson? Katalin


PMA

Kedves Katalin !

Pataki doktor nevében köszönjük érdeklődését!

A saját zsírátültetés nagyon jó választás alakformálásra, legyen az vádli vastagítás, szépítés, mellnagyobbítás, vagy arcfiatalítás, mert kíméletes, mégis hatékony eljárás. A legtöbb páciensnél igen sok esetben alkalmazható. Előnye, hogy nem jár hegekkel, nem okozhat gondot az implantátum, és még karcsúsodhat is. A műtét sikeressége jó néhány tényezőtől függ, amit minden esetben az adott páciensre, és az adott beavatkozásra szabottan határozunk meg a személyes konzultáció során.
A műtét altatásban, a Premium Plasztikai Sebészet minőségi klinikai körülményei közt érhető el,
Az árat egyéni tényezők befolyásolják, mint pl., hogy mekkora területet kell kezelni, és hogy mekkora az átültetendő zsír mennyisége, vagy van-e aszimmetria. Ezen tényezőktől függ az is, hogy a műtét helyi érzéstelenítésben elvégezhető-e, ami az árat is mérsékli.
Már most megjegyezzük, hogy véralvadásgátló injekció a műtét után két hétig szükséges.
A saját zsírátültetés nem drasztikus beavatkozás, így már másnap tud mozogni, míg a lábadozás, munkába állás 1-2 hetet vehet igénybe. Bármely szünet elejére érdemes a műtétet betervezni, ez akár már a konzultáció végén megtörténhet.

Amennyiben szeretne személyesen is egyeztetni Pataki doktorral, kérem jelezze, és keresünk Önnek időpontot.

Edit

dr. Pataki Gergely plasztikai sebész asszisztense

 Do NOT follow this link or you will be banned from the site!
error: Szerzői jogvédelem alatt álló tartalom.