Hasplasztika és lábszárformázás zsírátültetéssel

2014-11-26

T. Doktor Úr! 46 éves elmúltam, 4 gyermeket szültem. A 158 cm-es magasságomhoz 56 kg vagyok. A hasamról leszívott zsírt szeretném a vádlimba átültetni, ami alkatilag formátlan, pedig rendszeresen futok, de nem alakult szépen a lábformám. Tanítónőként dolgozom, így bármikor nem tudok kivenni szabadságot, de van téli szünetem, tavaszi és nyári. Mikor érdemes megcsináltatni, hogy a munkában ne hátráltasson? Katalin


PMA

Kedves Katalin !

Pataki doktor nevében köszönjük érdeklődését!

A saját zsírátültetés nagyon jó választás alakformálásra, legyen az vádli vastagítás, szépítés, mellnagyobbítás, vagy arcfiatalítás, mert kíméletes, mégis hatékony eljárás. A legtöbb páciensnél igen sok esetben alkalmazható. Előnye, hogy nem jár hegekkel, nem okozhat gondot az implantátum, és még karcsúsodhat is. A műtét sikeressége jó néhány tényezőtől függ, amit minden esetben az adott páciensre, és az adott beavatkozásra szabottan határozunk meg a személyes konzultáció során.
A műtét altatásban, a Premium Plasztikai Sebészet minőségi klinikai körülményei közt érhető el,
Az árat egyéni tényezők befolyásolják, mint pl., hogy mekkora területet kell kezelni, és hogy mekkora az átültetendő zsír mennyisége, vagy van-e aszimmetria. Ezen tényezőktől függ az is, hogy a műtét helyi érzéstelenítésben elvégezhető-e, ami az árat is mérsékli.
Már most megjegyezzük, hogy véralvadásgátló injekció a műtét után két hétig szükséges.
A saját zsírátültetés nem drasztikus beavatkozás, így már másnap tud mozogni, míg a lábadozás, munkába állás 1-2 hetet vehet igénybe. Bármely szünet elejére érdemes a műtétet betervezni, ez akár már a konzultáció végén megtörténhet.

Amennyiben szeretne személyesen is egyeztetni Pataki doktorral, kérem jelezze, és keresünk Önnek időpontot.

Edit

dr. Pataki Gergely plasztikai sebész asszisztense


error: Szerzői jogvédelem alatt álló tartalom.