Hasplasztika utáni fogyás

2018-06-19

Tisztelt Doktor úr! 42 kg-os fogyást követően, 2 hete műtötték TB finanszírozással.( kötényhas). Jelenleg 63 kg vagyok. Szeretnék még kB 5 kg-ot fogyni, - úgy gondolom ez lenne a számomra ideális testsúly. Az lenne a kérdésem, hogy fogyást követően, a bőröm ismét megereszkedhet - e? Segítségét előre is köszönöm! Köszönettel: Tina


PMA

Kedves Tina!

Pataki doktor úr nevében köszönjük, hogy írt nekünk, és megtisztelt minket bizalmával.

A Klinikánkon hasplasztikai konzultációra érkező pácienseknek minden esetben elmondjuk, hogy a kívánt testsúly elérése nagyon fontos a beavatkozás előtt. Pataki doktor csak a végleges(nek szánt) testsúly elérése és néhány hónapig történő tartása után javasolja és végzi el a műtétet.

Pontosan azért is, amit most Ön is felvet nekünk. Nem ismerve a műtéti körülményeket, technikát, szöveteit, megelőző és jelenlegi állapotát látatlanban nehéz bármit is mondani. Csupán feltételezni lehet, hogy igen, meglátszódik majd az újabb fogyást követően a bőrfelesleg, ezért azt javasoljuk, hogy forduljon bizalommal kezelőorvosához, és beszélje meg vele a lehetőségeit.

Üdvözlettel,

Zita

dr. Pataki Gergely plasztikai sebész asszisztense


error: Szerzői jogvédelem alatt álló tartalom.